Campina Melkunie

Datum : 31-5-2002
Plaats : Veghel

DMV International opent nieuwe fabriek voor Respitose

DMV International in Veghel heeft deze week haar nieuwe fabriek geopend voor de productie van een speciaal type farmaceutische lactose (melksuiker). Dit product, met als merknaam Respitose, is een drager voor medicijnen die toegediend worden via de longen (inhalatie). De fabriek is een flexibele productie-unit die DMV Internatiional in staat stelt producten op maat te maken die voldoen aan de hoogste farmaceutische kwaliteitseisen.
De methode van inhaleren van medicijnen neemt toe. Het inhaleren van medicijnen is een voor patiënten veel minder belastende methode van toediening. In haar zoektocht naar optimale toepassingen heeft de farmaceutische industrie in DMV International een partner gevonden voor de productie van de gewenste draagstof. DMV International is marktleider in farmaceutische lactose en wereldwijd actief als aanbieder van onder meer hoogwaardige ingrediënten voor farmaceutische industrie.

DMV International maakt onderdeel uit van Campina, een internationale coöperatieve onderneming die zich toelegt op de ontwikkeling, productie, verkoop en distributie van zuivelproducten. Met een jaaromzet van 3,9 miljard euro, topmerken als Campina, Landliebe en Mona, én producten die in zo'n 130 landen verkrijgbaar zijn, is Campina één van de belangrijkste partners van de grote Europese supermarktketens en de wereldwijde voedings- en farmaceutische industrie.

Deel: ' DMV International opent nieuwe fabriek voor Respitose '
Lees ook