Ingezonden persbericht


Gent, 23.10.2013

GOOSE INVADES - TOWN ACROSS TOWN - EEN CINEMATOGRAFISCH PORTRET

Documentaire GOOSE eenmalig online te zien

Op 31 oktober is er een speciale online screening van Town across Town. Dit is een cinematografisch portret dat de visie en interesses van de Belgische band GOOSE toont aan de hand van bezoekjes aan de artiesten die op GOOSE INVADES I Love Techno 2013 staan. Op zaterdag 9 november cureert GOOSE namelijk de Yellow Room van I Love Techno en treden Annie Mac, Gesaffelstein, Compact Disk Dummies, The Bloody Beetroots, Digitalism, Miss Kittin, B en de legendarische DJ Falcon op in de Flanders Expo te Gent, Belgi.

De voorbije weken viel GOOSE de thuishavens van de acts van de Yellow Room binnen. Samen met Maximiliaan Dierickx & Wouter Bouvijn maakten ze van deze bezoeken een explosieve documentaire. Net omdat Mickael, Tom, Bert & Dave geen filmmakers zijn, komen ze op een heel persoonlijke manier dicht bij de artiesten. De film is vanuit een spontane hoek vormgegeven met een heel sterke en strakke fotografie. De premire is op donderdag 31 oktober om 20u op

Naast het bezoek aan de Compact Disk Dummies, B, Annie Mac en Miss Kittin, zien we een blij weerzien tussen Mickael en The Bloody Beetroots in LA. Met Digitalism pikt Tom de draad terug op en gaan ze stappen in Hamburg. Bert krijgt in Biarritz surflessen van DJ Falcon en Dave legt in Parijs de laatste hand aan de mix van FALLING met Alex Gopher, de gloednieuwe single van GOOSE.

De premire is op donderdag 31 oktober om 20u op www.redbullelektropedia.be/gooseinvades Let op: de film start om 20u en eindigt om 20u30. Geen pauzeknop, geen mogelijkheid om terug te spoelen of verder te spoelen, geen reclamespots, geen tweede kans.

GOOSE
"Niets was ons teveel om dit te doen slagen. Net omdat GOOSE INVADES niet zomaar een line-up is. Het is een vibe, een wereld op zich. We willen de artiesten in hun volledigheid laten zien en het concept niet beperken tot het muzikale. De bedoeling was om naast hun leefwereld ook hun andere creatieve kanten te laten zien. Onze kortfilm schetst voor een stuk het beeld van de artiest in '13: hij is veelzijdig, gedreven en wil vooral veel doen." 2013 werd opnieuw "Het jaar van de gans", zoals De Standaard het recent omschreef. De band stond deze zomer in binnen- en buitenland op verscheidene festivals: Solidays (FR), Gurtenfestival (CH), Solar Festival (NL), ⤨Op Rock Werchter lieten ze KluB C ontploffen met een onvergetelijk feest en Pukkelpop sloten ze af op de mainstage met een ongeziene wereldshow.

OVER I LOVE TECHNO:
I LOVE TECHNO vindt dit jaar plaats op 9 november in Flanders Expo, Gent. Het festival is al 19 jaar lang n van de grootste & toonaangevende indoor dance-events in Europa. De volledige line-up bestaat uit: BAAUER - BOOKA SHADE - CHRIS LIEBING - DISCLOSURE live - FRITZ KALKBRENNER - GESAFFELSTEIN - GOOSE - KNIFE PARTY - LAURENT GARNIER - LEN FAKI - MARTIN GARRIX - MAXIM (The Prodigy) dj set - THE BLOODY BEETROOTS live - A.N.D.Y. - ANNIE MAC - B - BAKERMAT - BODHI - BREACH - CARNAGE - CASHMERE CAT - CLAPTONE - COMPACT DISK DUMMIES - CYRIL HAHN - DIGITALISM dj set - DILLON FRANCIS - DJ FALCON - DUKE DUMONT - DUSKY - FAISAL - FLOSSTRADAMUS - JACKSON AND HIS COMPUTER BAND - JORDY DAZZ - KLANGKARUSSELL - KLSCH - LAZY JAY - LE YOUTH - MARCEL DETTMANN - MISS KITTIN dj set - MONSTA - NINA KRAVIZ - (PHASE) - PARACHUTE YOUTH dj set - RL GRIME - WANKELMUT - YELLOW CLAW

Tickets voor I LOVE TECHNO zijn verkrijgbaar via www.ilovetechno.be & www.proximusgoformusic.be

TICKETS

Tickets zijn verkrijgbaar via www.ilovetechno.be & www.goformusic.beTicketprijs: Regular: 56 (excl. Service kosten)
VIP: 96 (excl. Service kosten)

MEER OP WWW.ILOVETECHNO.BE
TWITTER (#ILT13)
I LOVE TECHNO FACEBOOK

## einde persbericht##

Deel: ' Documentaire Goose 'town across town' online te zien '


Lees ook