Politiebericht Boxtel 29-07-2001
Politiebericht district Aa en Dommel

DODE- EN ZWAARGEWONDE VROUW AANGETROFFEN IN WONING

De politie heeft zondagmorgen een 54-jarige vrouw in haar woning aan de Spurkstraat in Den Dungen dood aangetroffen. Haar 17-jarige dochter was zwaargewond. De politie gaat er vanuit dat beide vrouwen het slachtoffer zijn geworden van een misdrijf en heeft een Recherchebijstandsteam op de zaak gezet.

Melding:

Vanmorgen kreeg de politie het verzoek van de werkgever van de 54-jarige vrouw om even langs haar woning in Den Dungen te gaan. De vrouw had zich namelijk vanmorgen niet gemeld bij haar werkgever. Pogingen om telefonisch met haar in contact te komen waren mislukt.

Aantreffen slachtoffers:

Een agent ging terplaatse, maar op zijn aanbellen werd niet open gedaan. Hij ging op nader onderzoek uit. In het huis trof hij de overleden vrouw aan. Haar dochter lag zwaargewond in de woning en was niet aanspreekbaar. Het 17-jarige slachtoffer is met spoed per ambulance naar een ziekenhuis overgebracht.

Onderzoek:

De technische recherche is bezig met een sporenonderzoek, dat waarschijnlijk morgen nog een deel van de dag in beslag zal nemen. In de omgeving van de woning is een buurtonderzoek ingesteld dat tot op heden nog geen verdere duidelijkheid heeft kunnen verschaffen over hetgeen zich in de woning heeft afgespeeld. Maandag wordt sectie op het stoffelijk overschot van de overleden vrouw verricht. Een recherchebijstandsteam van 20 rechercheurs houdt zich met het onderzoek bezig. Het 17-jarige slachtoffer is in het ziekenhuis onder politiebewaking gesteld.

Getuigeoproep:

De politie is op verzoekt eventuele getuigen van het misdrijf zich te melden op telefoonnummer 0411-612366 van het onderzoeksteam. In het belang van het onderzoek kunnen op dit moment geen nadere mededelingen over de zaak worden gedaan.

POLITIE ZOEKT GETUIGEN BEROVING TAXICHAUFFEUR (Boxtel)

De politie District Aa & Dommel is op zoek naar getuigen die meer kunnen vertellen over de beroving van vrijdag op zaterdag omstreeks 00.50 uur van een 23-jarige taxichauffeur uit Boxtel op de Hoogheem in zijn woonplaats. Een uitgebreid buurtonderzoek, onderzoek in de omgeving en een technisch onderzoek hebben tot op heden nog geen aanknopingspunten gegeven. Getuigen worden verzocht te bellen met telefoonnummer 0900-8844.

JONGEN AANGEHOUDEN VOOR MISHANDELING MOEDER ( Sint Michielsgestel)

Zaterdagmiddag is een 23-jarige inwoner uit Sint Michielsgestel in de Begoniastraat van zijn woonplaats aangehouden voor mishandeling van zijn 55-jarige moeder. De jongen kwam bij zijn moeder aan de deur en mocht in verband met eerder veroorzaakte overlast niet binnen. Hij werd daarop boos en schopte zijn moeder. Het slachtoffer hield aan de mishandeling een pijnlijk been over. De verdachte heeft een psychiatrisch verleden en veroorzaakte vaker overlast. Hij is aangehouden en ingesloten.

RIJDEN ONDER INVLOED (Schijndel)

Van zaterdag op zondag is een 26-jarige automobilist uit Sint Michielsgestel op de Rooiseweg in Schijndel aangehouden voor het rijden onder invloed van alcohol. Hij kreeg een rijverbod en een proces-verbaal.

Deel: ' Dode en gewonde vrouw aangetroffen in woning Den Dungen '
Lees ook