Carros

Dodge Ram Van geheel vernieuwd

(18 september 2001)

Belangrijkste punten:

* Uitgebreidere standaarduitrusting
* Nu ook met 2.5 CRD-motor
* Zes versies leverbaar
* Introductie tijdens PolitieVak 2001

De vormgeving van de Dodge Ram Van werd geheel gewijzigd, overeenkomstig de vormgeving van de nieuwe Chrysler Voyager. Ook de nieuwe Dodge kan bogen op een meer gestroomlijnde, verfijnde styling, verbeterde aandrijvingen, groter rijcomfort, betere handling en een ruim arsenaal aan klantvriendelijke eigenschappen.

De nieuwe Dodge Ram Van beschikt standaard over airconditioning, twee front-airbags, side-airbags, elektrisch bedienbare ramen, in hoogte verstelbare koplampen, comfortabele stoelen, centrale portiervergrendeling, ABS en stuurbekrachtiging. Gebleven is de combinatie van een enorm laadvermogen van 2800 liter en een motor die onder alle omstandigheden meer dan voldoende vermogen en koppel levert.

De Ram Van is in zes uitvoeringen beschikbaar. De High Roof heeft een verhoogd dak en een lage separatiewand, de Van daarentegen een volledig gesloten wand achter beide voorstoelen. Beide versies zijn zowel met een 2.4i DOHC benzinemotor (108 kW/147 pk bij 5200 tpm) als met de nieuwe, zeer sterke 2.5 liter common-rail turbodieselmotor leverbaar. Deze laatste is goed voor een vermogen van 104 kW/141 pk bij 4000 tpm. De 2.4i versie is bovendien beschikbaar met automatische versnellingsbak.

Het uitrustingsniveau van de Dodge Ram Van staat borg voor veel comfort en veiligheid. Daarmee heeft de Ram Van een unieke positie in de bestelwagenmarkt. De nieuwe Dodge Ram Van beleeft zijn Nederlandse debuut tijdens PolitieVak 2001, van 19 tot en met 21 september in het Nederlands Congres Centrum te Den Haag.

De prijslijst van de Dodge Ram Van begint bij 17.865/NLG 39.369,28 excl. BTW voor de 2.4i Van en eindigt bij de 2.5 CRD High Roof voor 21.630 / NLG 47.666,25 excl. BTW.

Bezoek de Chrysler website op https://www.chrysler.nl

Voor overige DaimlerChrysler informatie https://www.daimlerchrysler.nl

Zoekwoorden:

Deel: ' Dodge Ram Carros geheel vernieuwd '
Lees ook