DOK Delft kiest Cashless Library concept van Xafax


Xafax Nederland sluit overeenkomst met DOK Delft voor levering, beheer en onderhoud van selfservice betaalsysteem

ALKMAAR, 20101004 -- DOK Delft heeft gekozen voor de Cashless Library, een innovatief concept van Xafax voor selfservice betalen in bibliotheken.

Cashless Library bestaat uit een aantal handige modules waarmee een gebruiksvriendelijke (betaal)omgeving wordt gecreerd. DOK kiest binnen dit betaalconcept voor de PayStation betaalautomaat en daarnaast voor de modules `betaald internet' en `betaald printen en kopiren'.

Met de keuze voor Xafax onderstreept de bibliotheek haar filosofie om zoveel mogelijk publieksdiensten aan te bieden in een gebruiksvriendelijk (betaal)concept. DOK levert zo niet alleen optimale service aan haar leden, maar profiteert ook zelf van minimaal beheer.

Over DOK Delft
DOK is een moderne, inspirerende plek waar je boeken, muziek, films, kunst en games leent, informatie zoekt maar ook gewoon gezellig rondneust of kan genieten van het enorme aanbod van activiteiten. DOK is in 2009 door het vakblad Bibliotheekblad gekozen tot Beste Bibliotheek van Nederland.

Bijzonder aan DOK is dat zij als enige bibliotheek in Nederland een Library Concept Center heeft. Dit Center houdt zich bezig met digitale ontwikkelingen die voor de bibliotheek en haar klanten belangrijk zijn. Inmiddels geldt DOK als inspiratiebron voor bibliotheken en andere organisaties over de hele wereld.

Over Xafax
Xafax is al meer dan 25 jaar een toonaangevende leverancier van betaalsystemen en IT-oplossingen voor het onderwijs, bibliotheken, overheid, zorg en bedrijven. Xafax neemt als specialist een leidende positie in op het gebied van geavanceerde cashless systemen en innovatieve oplossingen voor (betaald) printen en kopiren en Follow Me printen.


Deel: ' DOK Delft kiest Cashless Library concept van Xafax '


Lees ook