Dolfinarium


Dolfinarium Harderwijk weer klaar voor spetterplezier! Vanaf 22 februari 2003 opent het zeedierenpark haar poorten

publikatiedatum: 21 februari 2003 auteur: Dolfinarium Harderwijk

Harderwijk, 21 februari 2003 - Dolfinarium Harderwijk opent op zaterdag 22 februari 2003 haar poorten voor een spetterend nieuw seizoen. De Wereld van de Zee laat haar gasten weer genieten en kennis maken met alle bijzondere dieren die leven in het grootste zeezoogdierenpark van Europa. In het openingsweekend zullen er zelfs prachtige dieren van houtsnijwerk te zien zijn.

Openingsweekend
In het openingsweekend op 22 en 23 februari a.s., zullen door een speciaal houtzagersteam uit Raalte (Overijssel) bijzondere creaties worden gezaagd uit een aantal boomstammen. Uiteraard hebben de creaties betrekking tot de Wereld van de Zee. Deze figuren worden tot de kleinste details volledig vervaardigd met kettingzagen.

Nieuw
Er is volop getraind voor de shows voor een goede start van het nieuwe seizoen. In 2003 presenteert het Dolfinarium een nieuwe dolfijnenshow in De Koepel. Een show waarin het water de gast om de oren zal spatten. De unieke samenwerking tussen mens en dier zorgt wederom voor een spetterende show.

Uiteraard valt er dit jaar veel meer te beleven in de Wereld van de Zee. De zeeleeuwen, zeehonden en walrussen zullen dit jaar wederom bijdragen aan een leuke en leerzame dag. Vanaf december zal het Dolfinarium zich weer in warme wintersferen hullen tijdens 'De Winterwereld van de Zee'.

Nieuwe educatieve programma's
Dolfinarium Harderwijk biedt diverse speciale programma's met een educatief tintje, zoals 'Dromen vangen in De Lagune', 'Dichter bij Dolfijnen' en het programma 'Met de trainer mee'. Dit jaar biedt het Dolfinarium een aantal nieuwe educatieve programma's, waaronder 'De zeehondenronde': een ronde waarin kinderen veel leren over de zeehond en zich zo optimaal kunnen voorbereiden op bijvoorbeeld een spreekbeurt. De educatieve programma's maken een dagje Dolfinarium voor jong en oud tot een onvergetelijke ervaring.

Dineren bij de dolfijnen
Het Lagune Restaurant in Dolfinarium Harderwijk biedt de gasten het hele jaar door een fraai uitzicht op de onderwaterwereld van De Lagune. Zowel individuele gasten als gezelschappen kunnen in het restaurant sfeervol dineren en genieten van de dolfijnen die langs de tafels zwemmen. Op het menu in het Lagune Restaurant staan o.a. de bijzondere gerechten uit de keuken van de Canadese indianen.

Openingstijden en entreeprijzen
Dolfinarium Harderwijk is vanaf 22 februari 2003 t/m 4 januari 2004 dagelijks geopend van 10:00 tot 18:00 uur. Vanaf 27 oktober sluit het park om 17.00 uur. Let op, van 27 oktober tot en met 19 december 2003 is het Dolfinarium alleen op zaterdag en zondag geopend. Dolfinarium Harderwijk is gesloten op 1e Kerstdag, oud- en nieuwjaarsdag. De entree en kassa's sluiten om 16.00 uur.

De toegang bedraagt 19,25 p.p. voor bezoekers vanaf 3 jaar. In juli en augustus bedraagt de toegang 20,25 p.p. voor bezoekers vanaf 3 jaar. Bezoekers met een handicap en 65+ers op vertoon van pas betalen 17,75 p.p. Alle prijzen zijn inclusief 0,25 p.p. gemeentelijke belasting. Voor groepen vanaf 20 personen zijn er speciale toegangsprijzen en arrangementen. Daarnaast biedt Dolfinarium Harderwijk een speciale 2-Parken-Pas.

Noot aan de redactie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met afdeling Marketing & Communicatie van Dolfinarium Harderwijk, via telefoonnummer 0341-467467.

Deel: ' Dolfinarium Harderwijk weer klaar voor spetterplezier '
Lees ook