Gemeente Leiden

Dolle Minabrug afgesloten voor motorvoertuigen

Door werkzaamheden is de Dolle Minabrug komende week afgesloten voor alle motorvoertuigen. Daarna moet de asfaltering van de hoofdrijbaan klaar zijn.

BOUWEN EN WONEN - De Dolle Minabrug in de Stevenshof is de afgelopen maanden in een nieuw jasje gestoken. De brug is aan beide kanten drie meter breder geworden zodat het mogelijk was om de autoweg, het fietspad en de voetgangersstrook te scheiden.
Maandag gaat de gemeente aan de slag met het asfalteren van de hoofdrijbaan. De wegen naar de brug, de Mary Zeldenrustweg en de Dobbedreef vanaf de Anna Reynvaanstraat tot en met de Joke Smitstraat zijn de hele week afgesloten voor motorvoertuigen. Dit wordt met borden aangegeven in de omgeving van de brug, nabij de Stevenshofdreef en bij de aansluiting van de parallelweg A44 op de Heintje Davidsweg. De afsluiting duurt van maandag 17 tot en met zaterdag 22 september.

Bussen omgeleid
Ook bussen kunnen in die periode geen gebruik maken van de brug. Op de betreffende bushaltes zal de benodigde informatie worden gegeven. Voetgangers en (brom)fietsers kunnen wel van de brug gebruik blijven maken. Het kan zijn dat door weersomstandigheden de werkzaamheden niet op de geplande data kunnen worden uitgevoerd. In dat geval wordt de stremming verlengd. Heeft u nog vragen over de werkzaamheden, bel dan met Pieter van Leeuwen van het gemeentelijk Ingenieursbureau (071-5165931).

Zoekwoorden:

Deel: ' Dolle Minabrug Leiden afgesloten voor motorvoertuigen '
Lees ook