domino - persbericht

macropak-noviteiten van domino amjet b.v. tijdens de macropak 2000 toont domino op standnr. 10.b.010 onder andere het nieuwste co2 lasercodeersysteem, de dgm-1 voor het coderen van onderdelen, en de complete domino a-serie kleinkarakter inkjet printers.

dgm-1 lasercodeersysteem de domino dgm-1 laserprinter print met hoge resolutie een onuitwisbare codering op statische producten. zo kunnen onder andere serienummers, afbeeldingen of productinformatie op computerchips, pcb's, ic's, connectoren en andere (elekronica) componenten en onderdelen worden aangebracht. de dgm-1 is een uitbreiding op het bestaande programma van domino lasercodeersystemen, waaronder de domino ddc3, een hoge kwaliteit dot-matrix printer, die geschikt is voor het coderen van verpakkingen.

a-serie inkjet printers de domino a-serie inkjet printers wordt compleet (van de a100 tot en met de a400) getoond. nieuw in deze reeks printers zijn de domino a200 'egg coder', speciaal ontwikkeld om bij hogere snelheden direct op de eierschaal te printen en de 'opaque coder' die met witte inkt op donkere materialen kan printen.

domino inkten met haar uitgebreide inktreeks laat domino zien dat er voor vrijwel elke toepassing een oplossing is. zo zijn er onder andere uv-inkten voor het onzichtbaar coderen van productinformatie en eetbare inkten voor de voedingsmiddelenindustrie.

in werking de printers zijn werkend te zien en bezoekers kunnen eventueel hun eigen specifieke materialen laten bedrukken.

domino amjet b.v. ambachtsweg 8 3991 lh houten postbus 269 3990 gb houten tel 030 638 05 05 fax 030 638 06 24 https://www.domino-printing.com e-mail: mail@domino.nl©2000 - de meern nieuwe media b.v.

Deel: ' Domino toont lasercodeersysteem en printers op Macropak 2000 '
Lees ook