Gemeente Hilversum

Dóór met Hilversum On Air
`Hilversum On Air' verdient een vaste plaats op de gemeentelijke evenementenkalender. Dat is de unanieme conclusie van het college van burgemeester en wethouders, naar aanleiding van het zaterdag zo succesvol verlopen media- en muziekevenement.

Bijna vijfentwintig duizend mensen bezochten het festival, dat zich op een zestal locaties in en buiten het centrum afspeelde. Een goede opkomst, zeker voor de eerste keer, aldus het college. Inmiddels zijn de voorbereidingen voor volgend jaar al begonnen. Verwacht wordt dat dan nog meer omroepen deelnemen.

Publiekstrekkers als Gordon, CB Milton, Willeke Alberti, Anita Meyer, Dario, en - voor de kleinsten - kabouter Klus zorgden afgelopen zaterdag voor een zingende en swingende binnenstad. Buiten de stadsring, op het Mediapark, bood de NOB een onvergetelijk kijkje in de mediawereld. Hoog scoorden de screentests, Z@ppelin en de reportagewagens. Maar ook de rondleidingen langs studio´s en decorhallen trokken veel publiek (1450 bezoekers).

Ook de Stichting Hilversum On Air heeft inmiddels laten weten ´zeer tevreden' te zijn met het verloop. Ze voelt zich daarbij gerugggesteund door tussentijdse peilingen onder omroeppersoneel en ondernemers. Overigens willen zowel het college als het stichtingsbestuur van `Hilversum On Air' lering trekken uit de minder goed verlopen onderdelen en een open oor houden voor suggesties uit de samenleving.

Zoekwoorden:

Deel: ' Dóór met Hilversum On Air '
Lees ook