amsterdam airport schiphol

download je reisgevoel bij elkaar op amsterdam airport schiphol

behalve (tax free) shoppen is er een nieuwe manier om je tijd te besteden voordat je gaat boarden. reizigers op schiphol kunnen achter de paspoortcontrole in lounge 1 en 2 vanaf vandaag reisinformatie, muziek audiobooks en video's downloaden bij fuel for travel. dit is het resultaat van een unieke samenwerking tussen amsterdam airport schiphol, talpa digital en samsung electronics benelux.

vind snel je toeristische info en video's van je reisbestemming, download alvast de zonnigste vakantiehits of laad je mp3-speler, portable media device of smartphone met handige content voor onderweg. naast downloads van muziek, video, ringtones en reisinformatie biedt fuel for travel ook de mogelijkheid om de allernieuwste devices aan te schaffen.

bij fuel for travelis talpa digital verantwoordelijk voor de content, samsung voor de toepassing van de nieuwste technieken en devices en biedt amsterdam airport schiphol het platform voor deze innovatieve service en verzorgt het project management. in een pilot periode wordt intensief onderzoek gedaan naar deze unieke propositie om de dienst optimaal af te stemmen op de wensen en content behoeften van reizigers die gebruik maken van schiphol.

contentpartners in het fuel for travel-project zijn red bull, mtv/nickelodeon, radio 538, talpa, audiocitytours, amsterdam airport schiphol , rubinstein en commodore.

Deel: ' Download je reisgevoel bij elkaar op Amsterdam Airport Schiphol '


Lees ook