Draaijer+partners versterkt zich in de zorg


BUNNIK, 20100406 -- draaijer+partners, huisvestingsadviseur en project- en procesmanagementbureau, versterkt zijn gelederen met drie nieuwe experts. Hiermee speelt draaijer+partners in op de groei in de sectoren zorg en onderwijs.

Per 1 maart 2010 is Johan Thijssen (44 jaar) in dienst getreden als senior adviseur bij draaijer+partners. Hij gaat zich met name richten op de acquisitie en (concept)ontwikkeling van grootschalige campussen en op strategisch vastgoedbeleid in de zorg. Thijssen was voorheen werkzaam als bij ZorgID van Volker Wessels.

Daarnaast is het team projectmanagement versterkt met Rutger Buddingh (44) en Jan Joost Mestebeld (27). Buddingh is aangesteld als senior projectmanager met de focus op zorgprojecten. Mestebeld richt zich als projectcordinator zowel op zorg- als op onderwijsprojecten.

draaijer+partners
draaijer+partners is adviseur, proces- en projectmanager op het gebied van huisvestingsvraagstukken en gebiedsontwikkeling. Naast onderwijs en zorg richt draaijer+partners zich op de sectoren leisure, commercieel vastgoed en kantoren. Kijk voor meer informatie op www.draaijerpartners.nl


Deel: ' Draaijer+partners versterkt zich in de zorg '
Lees ook