Dresser maakt verlenging van strategisch leveringscontract met belangrijke mondiale klant op het gebied van techniek, bouw en projectmanagement bekend

Overeenkomst omvat Dresser Consolidated veiligheidsoverdrukventielen en Dresser Masoneilan regelkleppen

HOUSTON--(BUSINESS WIRE)-- 20110106 --

Dresser heeft vandaag de verlenging bekend gemaakt van een strategisch leveringscontract voor dienstverlening als mondiale alliance supplier voor een belangrijke klant op het gebied van techniek, bouw, inkoop, onderhoud en projectmanagement (EPC). De overeenkomst omvat de veelomvattende levering van het Dresser Consolidated en Dresser Masoneilan product- en klepaanbod voor klantprojecten voor eindgebruikers.

“Gedurende het afgelopen jaar hebben Dresser Consolidated en Dresser Masoneilan met onze klanten samengewerkt om hooggekwalificeerde oplossingen op maat voor onze klanten te ontwikkelen,” aldus Jim Gray, vice-president Sales in Noord- en Zuid-Amerika bij Dresser Inc. “Verlenging van deze overeenkomst zorgt ervoor dat eindgebruikerklanten van Dresser Consolidated en Dresser Masoneilan blijven profiteren van onze kwaliteitsproducten en toeleveringsketenintegratie, klantenservice en de gecombineerde expertise die we meebrengen in projectuitvoering en productoplossingen.”

Technici van Dresser Consolidated en Dresser Masoneilan zullen nauw samenwerken met partnertechnici voor het ontwikkelen van afvoer- en drukregelkleppen en veiligheidsoverdrukventielen voor een breed scala toepassingen in de olie- en gas-, energieopwekking-, chemische en petrochemische, biowetenschap-, water- en andere procesindustrieën. Dresser Consolidated en Dresser Masoneilan bieden een complete selectie veiligheidsventielen, veiligheidskleppen, voorgestuurde veiligheidskleppen, algemene en zware serviceregelkleppen, regelklepaandrijvers, drukregelaars en veldinstrumentatie.

Door dit samenwerkingsverband zullen klanten wereldwijde toegang blijven houden tot de klantenservice van het Dresser Consolidated Green Tag Center® (GTC) netwerk, Dresser Masoneilan MARC® (Masoneilan Authorized Repair Center) en Dresser Direct faciliteiten. Het GTC netwerk omvat wereldwijd 75 faciliteiten, die klanten 24 uur per dag toegang geven tot de expertise, voorraad en diensten die zij nodig hebben. MARC en Dresser Direct faciliteiten bieden een compleet pakket diensten en middelen om ertoe bij te dragen dat kleppen op topniveau blijven werken.

Over Dresser Consolidated®

Dresser Consolidated, met hoofdvestiging in Houston, Texas, is al meer dan 100 jaar internationaal marktleider op het gebied van betrouwbare drukregelkleppen en oplossingen. Als bedrijfsonderdeel van Dresser Inc. levert de divisie de vertrouwde ervaring van het leveren en onderhouden van betrouwbare veiligheidssystemen in cruciale toepassingen over de hele wereld. Bezoek voor meer informatie www.dresserconsolidated.com.

Over Dresser Masoneilan®

Dresser Masoneilan, met hoofdvestiging in Houston, Texas, is al meer dan 100 jaar de vooraanstaande wereldwijde partner op het gebied van procesregelkleppen en oplossingen. Als Dresser Inc. merk levert Dresser producten, diensten en diagnostische oplossingen op maat voor olie en gas, proces- en energieopwekkingstoepassingen. Bezoek voor meer informatie www.dressermasoneilan.com.

Over Dresser Inc.

Dresser, Inc. is een wereldwijd toonaangevende aanbieder van hoogkwalitatieve infrastructuur op de wereldwijde energiemarkt. Voorbeelden van belangrijke merknamen in de portefeuille van Dresser zijn Dresser Wayne® retail brandstofsystemen, Waukesha® aardgasmotoren, Masoneilan® regelkleppen, Consolidated® overdrukventielen, en ROOTS® blowers en roterende gasmeters. Het bedrijf heeft fabrieken en steunpunten voor klantenservice op strategische locaties over de hele wereld, alsmede handelsvertegenwoordigingen in meer dan 150 landen. www.dresser.com

Dresser Consolidated® en Dresser Masoneilan® zijn geregistreerde handelsmerken van Dresser Inc.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
Dresser Inc.
Piotr Pojedynek, +1-281-671-1640
Global Marketing Communication Manager

Piotr.pojedynek@dresser.com

Deel: ' Dresser verlengt leveringscontract met EPC '
Lees ook