Horses of the DutchDressuur Hengsten Parade Zuidoost Beemster
AVONDVULLENDE CLINIC VAN COBY VAN BAALEN EN JOHANN HINNEMANN

Op woensdag 19 september vindt in de accommodatie van de Prinsjesdagveiling Zuidoost Beemster de eerste Dressuur Hengsten Parade plaats. Dressuuramazone Coby van Baalen en haar wereldberoemde trainer Johann Hinnemann komen voor deze clinic met hun beste hengsten naar Noord Holland. Het avondvullende programma is zeer gevarieerd. De lessen van Coby en Johann worden afgewisseld met onder andere show, een Pas de Deux, exterieurbeoordeling en uitleg over de kür op muziek.

Op 19 september zijn het niet alleen Coby van Baalen en Johann Hinnemann die in de baan komen. De paarden worden gereden door onder andere Cobys dochter Marlies, Johanns stalruiter Martin Stamkötter, Rabobank Talent van het Jaar Annemiek van der Vorm en aanstormend talent Daniëlle van Aalderen. De exterieurbeoordeling wordt gedaan door KWPN-inspecteur Rob van Overbeek. Aan de hand van een ongezadelde hengst zal hij de sterke en zwakke punten belichten om er later, als het paard onder het zadel loopt, op terug te komen. De hengsten die deelnemen aan de avond zijn van grote klasse. Zo zullen onder andere Welt Hit II, Roman Nature, Inspekteur, Welcome, Weltino, Delphi, Agrovorms Incredible, Fidermarks zoon Feinsinn en wereldkampioen Laurentianer aanwezig zijn.

Uniek zijn ook de dekking van de hengst Weltino die onder de aanwezigen wordt verloot en de mogelijkheid tot het rijden van een piaffe. Tegen het eind van de avond zal Coby iemand uit het publiek op één van de hengsten laten meemaken hoe het voelt om op een goed geschoold paard de piaffe te rijden. De clinic begint om 19.00 uur, de tribunes gaan een uur eerder open. Voor meer informatie of het bestellen van toegangskaarten kunt u bellen met EQ International in Amsterdam, telefoon 020-4655446.©1999 Horses of the Dutch - All rights reserved read our Disclaimer

Deel: ' Dressuur Hengsten Parade Zuidoost Beemster '
Lees ook