Politiebericht Den Bosch 28-08-2001
Politiebericht district Den Bosch

VERDACHTE BEDRIJFSINBRAAK AANGEHOUDEN (s-Hertogenbosch)

Maandag is een 29-jarige Bosschenaar in zijn woning aan de Eikenlaan in s-Hertogenbosch aangehouden als verdacht van een bedrijfsinbraak aan de Tinnegieterstraat in s-Hertogen-bosch. Bij de inbraak, die eind januari 2001 plaatsvond, werden o.a. audio- en computerap-paratuur buitgemaakt. De politie kwam de man na uitgebreid onderzoek op het spoor. De verdachte is aangehouden en inmiddels inverzekeringgesteld.

MAN VERNIELT RUIT EN MELDT ZICH (s-Hertogenbosch)

Maandagavond meldde een 19-jarige Bosschenaar zich aan het politiebureau aan de Vogel-straat in s-Hertogenbosch met het verhaal dat hij kort daarvoor een ruit had ingegooid bij de voormalige Verkadefabriek aan de Veemarktweg in zijn woonplaats. Bij controle bleek er inderdaad een ruit van het pand vernield te zijn. Uit onderzoek bleek dat de man tot zijn daad was gekomen als een soort hulproep. Hij is voor de nacht ingesloten en hij zal in contact gebracht worden met het RIAGG.

RAMKRAAK (Drunen)

Van maandag op dinsdag is een ramkraak gepleegd in een bedrijfspand aan de Thomas Edis-onweg in Drunen. De daders hebben vermoedelijk met een personenauto de deur van het bedrijf geramd en vervolgens elektronische apparatuur ontvreemd.

VROUW BEKEURD VOOR DUMPEN AFVAL (s-Hertogenbosch)

Maandagmiddag troffen agenten bij een milieucontrole op een zandpad parallel aan de rijksweg A2 in s-Hertogenbosch een grote hoeveelheid afval aan. Uit sporen bleek dat een gedeelte van deze huishoudelijke afval daar vermoedelijk was gestort door een 56-jarige Bossche. De vrouw kreeg een proces-verbaal en zal het vuil moeten opruimen.

WONINGINBRAAK (s-Hertogenbosch)

Maandag is ingebroken in een woning aan de Eimeren in s-Hertogenbosch, waarvan de bewoner op vakantie was. Uit het pand is o.a. TV-apparatuur weggenomen.

DRIE GEWONDEN BIJ KETTINGBOTSING (Rosmalen)

Maandagmiddag is op de Rodenborchweg in Rosmalen een kettingbotsing ontstaan. Een 26-jarige automobilist uit Boxtel moest remmen, waarna drie andere automobilisten achterop hem reden. Deze automobilist, een 56-jarige Bossche automobiliste en een 26-jarige Ros-malense automobiliste zijn per ambulance ter observatie naar het Carolusziekenhuis ge-bracht. Alle auto liepen blikschade op.

DIEFSTAL UIT BEDRIJF (s-Hertogenbosch)

Maandagavond zijn vanuit een bedrijf aan de Ketelaarskampweg in s-Hertogenbosch bijna zevenhonderd zogenaamde aluminium traanplaatjes met een waarde van Fl. 12.500,= ont-vreemd. De daders waren vermoedelijk in het bezit van een valse sleutel.

SNELHEIDSCONTROLE OP VERZOEK VAN BEWONERS (Haarsteeg)

Dinsdagmorgen heeft politieteam Heusden op verzoek van bewoners van de Tuinbouwweg in Haarsteeg gecontroleerd op de maximum snelheid. Tijdens de controle passeerden 60 voertuigen. Twee automobilisten reden sneller dan de toegestane 80 km/h, de hoogst geme-ten snelheid bedroeg 91 km/h. Eén bromfietser reed 67 km/h. Alledrie kregen een bekeu-ring.

Deel: ' Drie gewonden bij kettingbotsing in Rosmalen '
Lees ook