Natuurwandelingen van

In september zijn er speciaal voor 50-plussers drie wandeltochten uitgezet door de mooie omgeving van Arnhem. Dit wandelprogramma is een initiatief van de afdeling Sportontwikkeling en de wandelcommissie "DoorLopen(d) Fit". Het doel is om in een gezellige groep van de natuur te genieten en door het wandelen fit te blijven. Het beginpunt is tevens het eindpunt van de wandeling. Iedereen is van harte welkom om mee te lopen.

Zondag 9 september, Delhuizen - Terletse Heide 12 km., start 11 uur.
Start : parkeerplaats Delhuizen, Oude Arnhemseweg naar Apeldoorn (parallel aan de A50)
De parkeerplaats ligt tussen Golflinks en Koningsweg. Bus : Er is geen bushalte. Wilt u met iemand meerijden, bel dan even met Nirma, telefoon 026-4428760.

Donderdag 13 september, Veluwezoom-Oost, het Löss en grindpad 7 km., start 14 uur
Start: Asielzoekerscentrum (vroeger bejaardencentrum) te Rheden, links van Arnhemsestraat aan de Snippendaalseweg. Bus: lijn 43, richting Dieren, halte Snippendaalseweg.

Donderdag 27 september, Snippendaal-Herikhuizen 9 km., start 14 uur
Start: Asielzoekerscentrum (vroeger bejaardencentrum) te Rheden, links van Arnhemsestraat aan de Snippendaalseweg. Bus : lijn 43, richting Dieren, halte Snippendaalseweg.

De prijs voor de wandelingen bedraagt Fl 2,00 per keer.

Voor meer informatie of aanvragen van het wandelboekje kan gebeld worden met Theo Klasberg van de afdeling Sportontwikkeling, telefoon 026-3774930. De wandelcommissie wenst iedereen heel veel wandelplezier!

Deel: ' Drie natuurwandelingen voor 50-plussers in omgeving Arnhem '
Lees ook