Openbaar Ministerie

Drie overvallen in Opsporing Verzocht

Het AVRO-televisieprogramma Opsporing Verzocht besteedt maandag aandacht aan verschillende, gewapende overvallen. Verder onder meer aandacht voor de vermissing van de 33-jarige Dario Britvec uit Amsterdam. Hij verliet op zondag 2 februari zijn woning op de Zeeburgerdijk en is sindsdien spoorloos.

Gewapende overval bank in Rijssen.
In Rijssen leest een man een getuigenoproep van de politie in de krant. Hij realiseert zich dat hij mogelijk de daders van de overval heeft zien vluchten.

Overval supermarkt in Leerdam.
Wanneer bij een Edah supermarkt wordt aangebeld, denkt het personeel dat het een leverancier is. Maar daar komen ze al snel op terug. Wanneer Ãf©Ãf©n van de drie aanwezige vrouwen opendoet, stormt een man binnen. Spoedig wordt ook de tweede vrouw door de man bedreigd. En als via de intercom ook het laatste personeelslid wordt gemaand naar de man toe te komen, begint de ellende pas goed.

Gewapende overval cafetaria in Norg.
In het Drentse Norg bezoeken drie mannen een cafetaria, maar ze bestellen niets. Later die week komen twee van hen weer langs. Maar ook nu bestellen ze niets. Waar zij naar op zoek zijn, staat niet op de menukaart.

Laatste update: 28 februari 2003

Deel: ' Drie overvallen in Opsporing Verzocht '
Lees ook