Politie Midden- en West Brabant

Drie verdachten aangehouden in Dongen

Datum: 27/5/2002
Auteur: Henk Ketelaar

Naar aanleiding van een aantal gepleegde woninginbraken in wijk West I van de gemeente Dongen in februari van dit jaar, stelde het Dongense politieteam een uitgebreid onderzoek in naar mogelijke dader(s)

In verband hiermee zijn vanmorgen twee mannen uit Dongen aangehouden, respectievelijk in de leeftijd van 43 en 34 jaar. Een 41 jarige Dongense vrouw is aangehouden omdat zij ervan wordt verdacht de gestolen goederen van de beide verdachten te hebben geheeld. Zij zullen donderdag worden voorgeleid aan de officier van justitie te Breda.

In het bijzijn van de rechter-commissaris is doorzoeking gedaan in twee woningen en in een garage waarbij goederen zijn aangetroffen die vermoedelijk bij verschillende inbraken zijn buitgemaakt.

In samenwerking met de politieteams uit Gilze en Rijen, Etten-Leur en het districtsrechercheteam wordt onderzoek gedaan naar meerdere in de regio door de verdachten gepleegde woning- en bedrijfsinbraken. Meerdere aanhoudingen in dit onderzoek worden niet uitgesloten.

Einde bericht.

Zoekwoorden:

Deel: ' Drie verdachten aangehouden in Dongen '
Lees ook