Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Tentoonstelling wegens succes verlengd in het muZEEum!

DRIJVEND VERMOGEN,
superjachten gebouwd door Amels in Vlissingen

Het Zeeuws maritiem muZEEum in Vlissingen toont nog tot en met 20 mei 2012 de succesvolle tentoonstelling DRIJVEND VERMOGEN, superjachten gebouwd door Amels in Vlissingen'.

Superjachten
Superjachten zijn drijvende paleizen van soms wel 75 meter. Deze jachten van de hoogste kwaliteit worden gebouwd door Amels, op steenworp afstand gelegen van het muZEEum. Amels is onderdeel van de Damen Shipyard Group, Nederlands grootste scheepsbouwer. De laatste jaren is het bedrijf zeer succesvol door te innoveren volgens de Damen Shipyards gedachte van hoogwaardige seriebouw. De eeuwenoude Nederlandse en met name Vlissingse maritieme en scheepsbouwgeschiedenis vormen de basis van het succes van vandaag.

Kijkje in de keuken
Privacy staat in een hoog vaandel bij Amels. Een rondleiding krijgen op een superjacht is dan ook een mission impossible. Wie toch graag eens een kijkje in de keuken van Amels wil nemen kan binnenkort terecht in het muZEEum. Altijd al willen weten hoe die jachten er nu van binnen uit zien? Met welk kwaliteitsniveau er gebouwd wordt? Hoe het interieur bepaald wordt? Welke technische snufjes er aan boord zijn? Wat er allemaal komt kijken bij het bouwen van een superjacht? Of gewoon even wegdromen bij het idee op een superjacht te varen? Tot en met 20 mei kan dat allemaal in het muZEEum.

Het muZEEum is het hele jaar geopend: (met uitzondering van 1 januari) Winterseizoen (okt t/m mrt): dinsdag t/m vrijdag 10.00-17.00 uur Zomerseizoen:(apr t/m sept): maandag t/m vrijdag 10.00-17.00 uur Zaterdag, zondag en feestdagen 13.00-17.00 uur U vindt het muZEEum aan de Nieuwendijk 11 in Vlissingen, telefoon 0118-412498. Wilt u meer informatie? Kijk dan op www.muzeeum.nl.

Mocht u geen informatie meer willen ontvangen van het muZEEum, dan kunt u dat kenbaar maken aan j.vader@muzeeum.nl.

Maart 2012

Deel: ' Drijvend vermogen in het muzeeum verlengd '


Lees ook