DSM Persbericht


16 juni 1999

DSM opent verkoopkantoor in São Paulo voor de Zuid-Amerikaanse markt

Het chemieconcern DSM heeft vandaag in São Paulo (Brazilië) een nieuw verkoopkantoor geopend, dat gericht is op de Zuid-Amerikaanse markt. Het kantoor, dat onder de naam DSM South America (DSA) zal opereren, wordt geleid door Domingos Jafelice die eveneens verantwoordelijk is voor de verkoopactiviteiten van de Braziliaanse EPDM-rubberproducent DSM Elastômeros Brasil. DSA is opgezet in samenwerking met het bestaande kantoor van DSM Elastomers.

DSM heeft op dit moment een omzet in Zuid-Amerika van enkele honderden miljoenen dollars en voorziet een snelle verdere groei in de komende jaren. Deze verwachting werd vandaag in São Paulo uitgesproken door Wim Dohmen, directeur van de DSM Sales Offices-organisatie, en verantwoordelijk voor ruim 20 verkoopkantoren wereldwijd. "De Zuid-Amerikaanse markt biedt grote mogelijkheden voor DSM door het toenemend belang van de regio voor de wereldeconomie", voegde Wim Dohmen hieraan toe.

DSM South America vertegenwoordigt bij de start vier business groups: DSM Engineering Plastics (polyamides en polyesters), DSM Polypropylenes (polypropeen-compounds voor de automobiel-industrie), DSM Coating Resins (poederverfharsen) en DSM Elastomers (thermoplastische elastomeren).

Het chemieconcern DSM heeft een omzet van NLG 14 miljard (EURO 6,4 miljard) en telt 22.700 medewerkers. DSM heeft productielocaties in Zuid-Amerika voor

DSM Elastomers (EPDM-rubberfabriek in Triunfo, Zuid-Brazilië), voor DSM Fine Chemicals (jodiumwinning in Iquique, Chili) en voor DSM Bakery Ingredients en DSM Food Specialties in o.a. Argentinië, Brazilië, Chili en Peru.

Zoekwoorden:

Deel: ' DSM opent verkoopkantoor in São Paulo '
Lees ook