DTS kondigt partnerschap met Digital Rapids aan voor het leveren van superieure audiotechnologie over meerdere Entertainment Media Platforms

DTS Audio Technologies wordt nu geїntegreerd met geautomatiseerde inhouddistributiesystemen

CALABASAS, Calif.--(BUSINESS WIRE)-- 20100911 --

DTS, Inc.(Nasdaq: DTSI), een digitaal technologiebedrijf gewijd aan het leveren van de nieuwste entertainmentbelevenis, kondigt met groot genoegen aan dat zij een partnerschip met Digital Rapids is aangegaan. Deze toonaangevende leverancier van hulpmiddelen en oplossingen brengt televisie-, film- en webinhoud naar een groter publiek. DTS® en DTS-HD® audio support zullen bij de toekomstige versies van oplossingen voor de codering en omcodering van Digital Rapids worden ingelijfd. Hiertoe horen ook het grote volume software voor code-omzetting op bedrijfsniveau van Digital Rapids Transcode Manager® evenals de met een prijs onderscheiden StreamZ™ en StreamZHD™ studiocoderingssystemen.

“DTS vind het zeer spannend om onze hoge kwaliteit audio-oplossingen aan één van de toonaangevende digitale inhoudleveringssystemen op de entertainmentmarkt te presenteren,” zegt Ronny Katz, directeur Professional Audio bij DTS, Inc. “Dit prachtige partnerschap stelt inhoudmakers en aankoopgroeperingen in staat om zonder moeite DTS-HD audio in hun geautomatiseerde leveringsketens te integreren, met een groot scala van outputformaten, van de fysieke media tot aan de digitale levering toe.”

De oplossingen van Digital Rapids ondersteunen naadloos multiplatform distributiemogelijkheden, multiformaat workflows en toepassingen. Deze variёren van internet, tv, IPTV en uitzendingen, tot archivering en Blu-ray™ auteursvoorzieningen. De integratie van DTS-HD Master Audio™ loopt van DTS-HD Master Audio™, het duurzame verliesloze audioformaat voor Blu-ray tot de aanpasbare en zeer efficiёnte stereo- en multikanaalstromen voor digitale levering van DTS.

“Wij zijn verheugd met DTS te kunnen werken en hun audio-ondersteuning in onze oplossingen te kunnen integreren,” verklaart Darren Gallipeau, Product Manager bij Digital Rapids. “Deze toevoeging van DTS audio betekent een verdere uitbreiding van onze toonaangevende positie op het gebied van allesomvattende, multi-platform video- en audioformaatondersteuning.”

Het integreren van de DTS-audio technologie in de oplossingen voor codering en omcodering betekent een nieuwe mijlpaal voor de uitbreiding van DTS in de wereld van de levering van online entertainment.

Over Digital Rapids Corporation

Digital Rapids levert toonaangevende hardware- en software oplossingen voor de transformatie en levering van media. Door middel van wisselende multiplatform-ervaringen wordt mogelijk gemaakt hoe het publiek inhoud ziet. De oplossingen van Digital Rapids variёren van individuele toepassingen tot globale workflows, en stellen mediaspecialisten in staat hun productiviteit, kwaliteit en de waarde van hun inhoud te optimaliseren. Digital Rapids, winnaar van de alom gewaardeerde IBC Innovation Award en vier prestigieuze Frost & Sullivan onderscheidingen voor haar leiderschap in de codering en code-omzetting, combineert vernieuwende technologie met bewezen vakmanschap. Hierdoor kunnen klanten hun publiek vergroten, hun media-inkomsten verhogen en kosten verlagen. Digital Rapids Corporation (www.digital-rapids.com) heeft haar hoofdkantoor in Ontario, Canada en kantoren in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Australiё, Argentiniё en Hong Kong. Voor meer informatie over Digital Rapids, ga svp naar www.digital-rapids.com.

About DTS, INC.

DTS, Inc. (NASDAQ:DTSI) wijdt zich aan de creatie van digitale entertainment op zodanige wijze dat deze spannend, aantrekkelijk en moeiteloos wordt. Het bedrijf slaagt hierin door het leveren van ultramoderne audiotechnologie voor miljoenen elektronicaproducten met DTS-licentie voor de consument. DTS, alom bekend om haar pionierschap in multikanaal-audio, is nu een verplicht audioformaat in de Blu-ray Disc™ norm. Dit wordt steeds meer gebruikt om digitale levering van films en andere vormen van digitaal entertainment mogelijk te maken op een steeds groter array van op het netwerk aangesloten klantenapparatuur. De DTS- technologie vindt men in home theaters, audiosystemen in voertuigen, Pcs', spelconsoles, Dvd-spelers en ieder soort apparatuur waarop Blu-ray discs gespeeld kunnen worden. DTS is opgericht in 1993, en heeft haar kantoren in Calabasas, Californiё, waarbij licentieactiviteiten in Limerick, Ierland plaats vinden. DTS heeft ook kantoren in Noord-Californiё, Washington, Canada, China, Frankrijk, Hong Kong, Japan, Zuid-Korea, Taiwan en het Verenigd Koninkrijk. Voor meer informatie, ga svp naar www.dts.com. DTS, DTS-HD, het DTS-symbool en DTS + het DTS-symbool zijn geregistreerde handelsmerken van DTS, Inc., DTS-HD Master Audio en de DTS logo's zijn handelsmerken van DTS, Inc. Alle andere handelsmerken zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaars. © 2010 DTS, Inc. Alle rechten voorbehouden.

Dit persbericht bevat toekomstgerichte verklaringen volgens de definitie van de Amerikaanse Private Securities Litigation Reform Act van 1995 of toekomstgerichte informatie met betrekking tot risico's, onzekerheden, veronderstellingen en andere factoren die, als deze niet verwezenlijkt worden of niet correct blijken te zijn, ertoe kunnen leiden dat de werkelijke resultaten van DTS verschillen van de historische resultaten die worden uitgedrukt of geïmpliceerd door zulke toekomstgerichte verklaringen. Alle verklaringen, anders dan de verklaringen die op historische feiten zijn gebaseerd, kunnen verklaringen zijn in de zin van toekomstgerichte verklaringen, waaronder de verklaringen met de woorden "plant", "verwacht", "gelooft", "strategie", "kans", "anticipeert" en soortgelijke woorden. Deze verklaringen kunnen o.a. betrekking hebben op de plannen, strategieёn en doelstellingen van het management voor toekomstige activiteiten; verklaringen betreffende voorstellen voor nieuwe producten, diensten of ontwikkelingen; verklaringen inzake de economische condities in de toekomst, of de financiёle of bedrijfsprestaties; verklaringen omtrent verwachtingen en verklaringen over veronderstellingen die aan het bovengenoemde ten grondslag liggen. De mogelijke risico's en onzekerheden waardoor de werkelijke groei en resultaten anders kunnen zijn dan de beoogde resultaten bevatten maar zijn niet beperkt tot de overgang naar de volgende generatie optische schijven en aanpassing van deze technologie aan de consument, de snel veranderende en concurrerende aard van de digitale audio, elektronica voor de consument en entertainmentmarkten, de insluiting of uitsluiting van het bedrijf op het gebied van overheids- en industriёle normen, de voortdurende aanvaarding van de klant van de technologie, producten, diensten en prijzen van het bedrijf, de risico's in verband met eigendom en verscherping van de regeling betreffende het intellectuele eigendom, de voortdurende vrijgave en beschikbaarheid van entertainmentinhoud die DTS-audio soundtracks bevat, de behaalde successen van het bedrijf bij haar inspanningen op het gebied van onderzoek en ontwikkeling, de risico's in verband met het integreren van nieuwe verwervingen, waarvan de kosten hoger liggen dan de verwachtingen, het vertrek van belangrijke werknemers, de huidige financiёle crisis en globale economische neergang, het verlies van één of meerdere belangrijke werknemers of licentiehouders, veranderingen op de nationale en internationale markt en andere risico's en onzekerheden zoals uitvoerig beschreven in de openbare gedeponeerde documenten van DTS bij de Securities and Exchange Commission, beschikbaar op www.sec.gov. DTS beoogt niet de in dit persbericht beschreven toekomstgerichte verklaringen bij te werken om eventuele veranderingen of omstandigheden te weerspiegelen, die zich hebben voorgedaan na de datum waarop deze zijn uitgegeven.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
D. Pagan Communications, Inc.
Lauren De Bellis / Nicole Rosen
631-659-2309, ext. 13 / ext. 22
laurend@dpagan.com / nicoler@dpagan.com
Web: www.dpagan.com
of
DTS, Inc.
David Blasucci, 818-436-1080
Directeur Marketing Communications
david.blasucci@dts.com

Web: www.dts.com

Ticker_symbol NASDAQ:DTSI

Deel: ' DTS audiotechniek nu opgenomen in automatische content distributie '
Lees ook