DTS en Manzanita gaan DTS-HD® Audio opnemen in de producten van Manzanita

Uitzendingen en on-demandcontent met DTS-HD Audio nu mogelijk

CALABASAS, Californië. & POWAY, Californië--(BUSINESS WIRE)-- 20100913 --

DTS Inc. (NASDAQ: DTSI) en Manzanita Systems Inc., hebben vandaag bekendgemaakt dat ze gaan samenwerken om de zeer gewaardeerde meerkanaals HD-audiobestandsindelingen (DTS-HD®) van DTS te integreren in Manzanita’s populaire MPEG multiplexing- en analyseoplossingen. Met het programma kunnen Manzanita’s uitzendings- en postproductieklanten DTS-HD audio toevoegen aan nieuwe en bestaande HD MPEG2- en H.264-content.

“De software van Manzanita - zeer gewaardeerde ontwikkelaars van MPEG multiplexing tools - zal tot ons grote genoegen binnenkort DTS-HD-audio ondersteunen,” zegt Brian Towne, executive vice-president en COO van DTS Inc. “Nu de diensten om content te leveren zich blijven uitbreiden en diversifiëren garandeert deze integratie dat het grootste aantal operators en dienstverleners dankzij DTS-HD-audio hun klanten de hoogste kwaliteit surround sound kunnen bieden.”

De meerkanaals audiotechnologieën van DTS worden steeds vaker toegepast door omroepen en online digitale en downloadserviceproviders omdat ze hun klanten een breed aanbod aan geluid van hoge kwantiteit willen bieden.

“Toonaangevende productiefaciliteiten gebruiken Manzanita’s uitgebreide MPEG-2 multiplexer software om streams te maken voor een grote verscheidenheid aan MPEG-uitzendingen en video-on-demand (VOD),” stelt Fady Lamaa, Senior Vice President of Marketing and Business Development van Manzanita Systems Inc.“We zijn enthousiast over de samenwerking met DTS, en over het feit dat we de bedrijfstak omroep de tools kunnen bieden die ze nodig hebben om deze geavanceerde DTS-HD bestandsindelingen te produceren.”

Alle klanten van Manzanita kunnen al in oktober 2010 beschikken over de ondersteuning van DTS-HD. De multiplexer van Manzanita accepteert als invoer DTS-HD binaire gegevens en de bestandsindeling .dtshd. De analysator van Manzanita detecteert de aanwezigheid van DTS-HD-audio in de transportstream en kan controleren of de audio-instellingen voldoen aan de specificaties van de omroep.

Over DTS INC.

DTS Inc. (NASDAQ:DTSI) specialiseert zich erin om digitaal entertainment opwindend, boeiend en gemakkelijk te maken door wereldwijd geavanceerde audiotechnologie te bieden voor honderden miljoenen elektronicaproducten voor consumenten met een licentie voor DTS. Van een befaamd verleden als pionier in meerkanaalsaudio werd DTS een verplichte audiobestandsindeling in de standaard voor Blu-ray Disc™, en wordt tegenwoordig steeds vaker gebruikt om films en andere vormen van digitale entertainment te leveren voor een toenemend aantal op een netwerk aangesloten consumentapparaten. De technologie van DTS vindt u in home theaters, audiosystemen voor in de auto, pc's, gameconsoles, dvd-spelers, tv's, digitale mediaspelers, settopboxen, smartphones, software voor surround sound en elk apparaat dat Blu-ray-schijven kan afspelen. DTS is in 1993 opgericht en heeft zijn hoofdvestiging in Calabasas, Californië, terwijl zijn activiteiten voor de licentieverlening zijn gevestigd in Limerick, Ierland. DTS heeft ook kantoren in het noorden van Californië, Washington, Canada, China, Frankrijk, Hongkong, Japan, Zuid-Korea, Taiwan en het Verenigd Koningrijk. Voor meer informatie gaat u naar www.dts.com. DTS, DTS-HD, de symbolen voor DTS en DTS + zijn gedeponeerde handelsmerken van DTS Inc.,DTS-HD Master Audio en de logo's van DTS zijn handelsmerken van DTS Inc. Alle andere handelsmerken zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaren. © 2010 DTS Inc. Alle rechten voorbehouden.

Over Manzanita Systems Inc.

Manzanita Systems is een toonaangevende provider van essentiële MPEG-software voor digitale tv, VOD en digitale advertenties. De transportstreamanalyzers en multiplexers van Manzanita staan erom bekend dat ze standaarden naleven en het zijn onmisbare tools waarmee dienstverleners, omroepen, postproductiebedrijven en fabrikanten van digitale videotechnologieën betere MPEG-content, workflows en oplossingen kunnen produceren. De producten van Manzanita zijn beschikbaar als zelfstandige toepassingen en SDK's voor offline en realtime toepassingenLees meer over Manzanita’s bewezen producten op https://www.manzanitasystems.com.

Dit persbericht bevat op de toekomst gerichte verklaringen in de betekenis van de Private Securities Litigation Reform Act uit 1995 waarmee risico's, onzekerheden, aannames en andere factoren gepaard gaan die als ze niet worden gerealiseerd of juist blijken te zijn de resultaten van DTS ernstig kunnen doen afwijken van resultaten uit het verleden of de resultaten uitgedrukt of geïmpliceerd door deze op de toekomst gerichte verklaringen. Alle verklaringen, met uitzondering van verklaringen van historische feiten, zijn verklaringen die kunnen worden beschouwd als Op de toekomst gerichte verklaringen, waaronder verklaringen met de woorden "gepland," "verwacht," "gelooft," "strategie," "kans," "anticipeert" en vergelijkbaar woorden. Deze verklaringen kunnen onder andere plannen, strategieën en doelstellingen van het management voor toekomstige activiteiten inhouden; alle eventuele verklaringen met betrekking tot voorgestelde nieuwe producten, diensten of ontwikkelingen; alle eventuele verklaringen met betrekking tot toekomstige economische omstandigheden of financiële of zakelijke prestaties;verklaringen van meningen en alle eventuele verklaringen van aannames die ten grondslag liggen aan enig van het voorafgaande. Onder de potentiële risico's en onzekerheden die ervoor kunnen zorgen dat de werkelijke groei en resultaten wezenlijk kunnen afwijken kunnen veroorzaken kunnen vallen - maar zijn niet beperkt tot - de overgang naar de volgende generatie optische schijven en de acceptatie van de consument van die technologie, de snel veranderende en concurrerende aard van de digitale audio-, consumentenelektronica en entertainmentmarkten, of het bedrijf wordt opgenomen of uitgesloten van overheids- en industrienormen, de blijvende acceptatie van de consument van de technologie van het bedrijf, zijn producten, diensten en prijsstelling, risico's met betrekking tot het eigendom van en de handhaving van intellectuele eigendomsrechten, de voortdurende introductie en beschikbaarheid van entertainmentcontent met audio-soundtracks in DTS, het succes van het onderzoek van het bedrijf en de ontwikkeling, de risico's verbonden aan het integreren van acquisities, hoger dan verwachte kosten, het vertrek van werknemers op sleutelposities, de huidige financiële crisis en de wereldwijde economische neergang, een verlies van een of meer van de belangrijkste klanten van het bedrijf of licentienemers, wijzigingen in de nationale en internationale markt en politieke omstandigheden, en andere risico's en onzekerheden die uitgebreider worden beschreven in het openbare deponeringen van DTS bij de Securities and Exchange Commission die u kunt lezen op www.sec.gov. DTS is niet voornemens enig op de toekomst gericht verklaring in dit persbericht bij te werken om gebeurtenissen of omstandigheden na de datum zoals hierin genoemd te weerspiegelen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
D. Pagan Communications Inc.
Lauren De Bellis / Nicole Rosen
Tel: 631-659-2309, ext. 13 / toestel 22
laurend@dpagan.com / nicoler@dpagan.com
www.dpagan.com
of
DTS Inc.
David Blasucci, 818-436-1080
Directeur Marketing Communications
david.blasucci@dts.com

www.dts.com

Deel: ' DTS en Manzanita gaan DTS-HD Audio opnemen in producten van Manzanita '


Lees ook