DTS geeft preview van DTS-HD Master Audio Suite™ v2.6 op IBC 2010

Geactualiseerde software biedt veel hogere snelheid en nieuwe coderingsfuncties voor digitale levering

AMSTERDAM--(BUSINESS WIRE)-- 20100912 --

DTS, Inc. (NASDAQ: DTSI), een digitaal technologiebedrijf gewijd aan de nieuwste entertainmentbelevenis, biedt exposanten een exclusieve preview van haar binnenkort te verschijnen versie van haar populaire audiosoftware , DTS-HD Master Audio Suite™ v2.6 (MAS v2.6), in de IB-tentoonstellingsruimte (Stand 2.B50).

DTS-HD Master Audio Suite v2.6 voegt een reeks nieuwe coderingsfuncties toe. Dit betekent een enorme sprong vooruit in de wereld van het leveren van digitale diensten. Bouwend op het succes van DTS-HD Master Audio Suite tools in Blu-ray®, introduceert deze geavanceerde versie de DTS-HD® technologie in de sfeer van digitale download/streaming, met toevoeging van nieuwe streamtypes en extra bitsnelheden, waaronder het bandbreedte-aangepaste DTS Express coderingsformaat.

“Het is indrukwekkend hoe deze nieuwe coderingsfuncties van DTS Express een excellente audiobelevenis bieden met lage, schaalbare bitsnelheden die zich aan de verschillende bandbreedtes aanpassen,” zegt Ronny Katz, directeur Professional Audio, DTS, Inc. “Nu de DTS-technologie in de echosystemen voor inhoudlevering zoals Sonic’s RoxioNow geïntegreerd is en zich op de UltraViolet (vroeger DECE) lancering voor de consument voorbereidt, heeft MAS v2.6 nieuwe capaciteiten om aan de wisselende behoeften van onze klanten tegemoet te komen.”

Een andere belangrijke upgrade voor de DTS-HD Master Audio Suite v2.6 is de veel hogere coderingssnelheid, waarbij tijden geregistreerd worden die 48 keer sneller zijn dan real-time (gebaseerd op 12 CPU-kernen die veelvoudige simultane coderingen draaien). Door deze hogere snelheid van deze nieuwe multi-processor, gecombineerd met de bestaande kenmerken van map-gebaseerde codering, auto-import en auto-verifiëring, is DTS-HD Master Audio Suite v2.6 één van de snelste en meest efficiënte autonome oplossingen voor audiocodering die er op de markt verkrijgbaar is.

DTS-HD Master Audio Suite v2.6 heeft een prijs van$1495 en de verzending van het product wordtverwacht in het laatste kwartaal van 2010.

Over DTS, INC.

DTS, Inc. (NASDAQ:DTSI) wijdt zich aan de creatie van digitale entertainment op zodanige wijze dat deze spannend, aantrekkelijk en moeiteloos wordt. Het bedrijf slaagt hierin door het leveren van ultramoderne audiotechnologie voor miljoenen elektronicaproducten met DTS-licentie voor de consument. DTS, alom bekend om haar pionierschap in multikanaal-audio, is nu een verplicht audioformaat in de Blu-ray Disc™ norm. Dit wordt steeds meer gebruikt om digitale levering van films en andere vormen van digitaal entertainment mogelijk te maken op een steeds groter array van op het netwerk aangesloten klantenapparatuur. De DTS- technologie vindt men in home theaters, audiosystemen in voertuigen, Pc's, spelconsoles, Dvd-spelers en ieder soort apparatuur waarop Blu-ray discs gespeeld kunnen worden. DTS is opgericht in 1993, en heeft haar kantoren in Calabasas, Californiё, waarbij licentieactiviteiten in Limerick, Ierland plaats vinden. DTS heeft ook kantoren in Noord-Californiё, Washington, Canada, China, Frankrijk, Hong Kong, Japan, Zuid-Korea, Taiwan en het Verenigd Koninkrijk. Voor meer informatie, ga svp naar www.dts.com. DTS, DTS-HD, het DTS-symbool en DTS + het DTS-symbool zijn geregistreerde handelsmerken van DTS, Inc., DTS-HD Master Audio en de DTS logo's zijn handelsmerken van DTS, Inc. Alle andere handelsmerken zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaars. © 2010 DTS, Inc. Alle rechten voorbehouden

Dit persbericht bevat toekomstgerichte verklaringen volgens de definitie van de Amerikaanse Private Securities Litigation Reform Act van 1995 of toekomstgerichte informatie met betrekking tot risico's, onzekerheden, veronderstellingen en andere factoren die, als deze niet verwezenlijkt worden of niet correct blijken te zijn, ertoe kunnen leiden dat de werkelijke resultaten van DTS verschillen van de historische resultaten die worden uitgedrukt of geïmpliceerd door zulke toekomstgerichte verklaringen. Alle verklaringen, anders dan de verklaringen die op historische feiten zijn gebaseerd, kunnen verklaringen zijn in de zin van toekomstgerichte verklaringen, waaronder de verklaringen met de woorden "plant", "verwacht", "gelooft", "strategie", "kans", "anticipeert" en soortgelijke woorden. Deze verklaringen kunnen o.a. betrekking hebben op de plannen, strategieёn en doelstellingen van het management voor toekomstige activiteiten; verklaringen betreffende voorstellen voor nieuwe producten, diensten of ontwikkelingen; verklaringen inzake de economische condities in de toekomst, of de financiёle of bedrijfsprestaties; verklaringen omtrent verwachtingen en verklaringen over veronderstellingen die aan het bovengenoemde ten grondslag liggen. De mogelijke risico's en onzekerheden waardoor de werkelijke groei en resultaten anders kunnen zijn dan de beoogde resultaten bevatten maar zijn niet beperkt tot de overgang naar de volgende generatie optische schijven en aanpassing van deze technologie aan de consument, de snel veranderende en concurrerende aard van de digitale audio, de elektronica voor de consument en entertainmentmarkten, de insluiting of uitsluiting van het bedrijf op het gebied van overheids- en industriёle normen, de voortdurende aanvaarding van de klant van de technologie, producten, diensten en prijzen van het bedrijf, de risico's in verband met eigendom en verscherping van de regeling betreffende het intellectuele eigendom, de voortdurende vrijgave en beschikbaarheid van entertainmentinhoud die DTS-audio soundtracks bevat, de behaalde successen van het bedrijf bij haar inspanningen op het gebied van onderzoek en ontwikkeling, de risico's in verband met het integreren van nieuwe verwervingen, waarvan de kosten hoger liggen dan de verwachtingen, het vertrek van belangrijke werknemers, de huidige financiёle crisis en globale economische neergang, het verlies van één of meerdere belangrijke werknemers of licentiehouders, veranderingen op de nationale en internationale markt en andere risico's en onzekerheden zoals uitvoerig beschreven in de openbare gedeponeerde documenten van DTS bij de Securities and Exchange Commission, beschikbaar op www.sec.gov. DTS beoogt niet de in dit persbericht beschreven toekomstgerichte verklaringen bij te werken om eventuele veranderingen of omstandigheden te weerspiegelen, die zich hebben voorgedaan na de datum waarop deze zijn uitgegeven.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
D. Pagan Communications, Inc.
Lauren De Bellis / Nicole Rosen
Tel: 631-659-2309, ext. 13 / ext. 22
laurend@dpagan.com / nicoler@dpagan.com
www.dpagan.com
of
DTS, Inc.
David Blasucci, 818-436-1080
Directeur Marketing Communications
david.blasucci@dts.com

www.dts.com

Ticker_symbol NASDAQ:DTSI

Deel: ' DTS geeft preview van DTS-HD Master Audio Suite v2.6 op IBC 2010 '
Lees ook