Eén mobiele telefoon met twee lijnen


Een vaste telefoonlijn op een smartphone zonder extra SIM

ALPHEN AAN DE RIJN, 20161024 -- Dubline introduceert vandaag een app die het gemak en vrijheid van een mobiele telefoon combineert met de professionaliteit van een vaste lijn. Dubline faciliteert een tweede nummer op iedere smartphone, zonder extra SIM-kaart. Zo kan privé en zakelijk telefoonverkeer worden gescheiden op één telefoon en ben je als ondernemer overal bereikbaar met een vast telefoonnummer. Werknemers en ondernemers hoeven niet meer met twee mobieltjes de straat op of hun vaste lijn door te schakelen. En klanten die gebeld worden krijgen het ‘vaste nummer’ van de ondernemer in hun beeldscherm te zien, wat zorgt voor een professionele uitstraling en regionale herkenning.

“Als ondernemer liep ik tegen twee dingen aan waar ik me vreselijk aan stoorde,” stelt Robert-Jan Vermeulen, één van de initiatiefnemers van Dubline. “Ik ben als ondernemer veel op pad en meestal slecht bereikbaar op m’n zakelijke, vaste lijn. Doorschakelen is een optie maar heeft diverse nadelen, zoals dubbele kosten en het niet kunnen zien wie er belt. Als ik een klant terugbel, verschijnt mijn persoonlijke 06-nummer op het scherm, terwijl ik juist zakelijk en privé graag gescheiden houd. Daarnaast klagen steeds meer werknemers over twee mobiele telefoons. Naast hun privé mobiel krijgen zij veelal een telefoon van de zaak erbij. Een rondgang langs de bekende telecomaanbieders leerde dat zij hier geen adequate oplossing voor hebben. Het is immers niet in hun belang. Toen zijn we zelf maar aan de slag gegaan,” aldus Vermeulen. “Twee devices vervangen door één is niet alleen handig, maar ook beter voor het milieu”. De techniek achter Dubline is een mobiele VoIP-verbinding, een volwaardige extra verbinding die via 3G/4G en wifi loopt.

[Dubline introduceert één mobiele telefoon met twee lijnen]


Vanaf vandaag is Dubline, afgeleid van ‘dubbele lijn’, gereed voor alle iOS en Android smartphones en verkrijgbaar in de App Store en de Google Play Store. Na registratie kiezen gebruikers een nieuw regionaal telefoonnummer of laten hun huidige vaste lijn porteren naar Dubline. Voor €3,75 per maand zijn ondernemers overal en altijd bereikbaar met een vast, zakelijk telefoonnummer op hun mobiele telefoon.

Dubline combineert de professionaliteit van een lokaal telefoonnummer met de vrijheid & flexibiliteit van een mobiele telefoon. Lees meer over Dubline en de mogelijkheden op www.dubline.nl. Dubline is te downloaden in de App Store en Google Play Store.


Deel: ' Dubline introduceert één mobiele telefoon met twee lijnen '
Lees ook