Politie Midden- en West Brabant

Duitse auto tegen boom bestuurder levensgevaarlijk gewond

Datum: 25/6/2002
Auteur: R.v.Kuik

Zevenbergen: Vanavond rond 17.30 uur is de bestuurder van een Duitse Ford Fiesta levensgevaarlijk gewond geraakt toen hij in een flauwe bocht op de Koekoeksedijk in Zevenbergen de macht over het stuur verloor en tegen een boom reed. Brandweer, GGD, politie en de bemanning van een traumahelikopter zijn bijna een uur bezig geweest om het slachtoffer uit de auto te bevrijden. De nog onbekende bestuurder is onmiddellijk onder politiebegeleiding overgebracht naar het Dijkzichtziekenhuis in Rotterdam.

Vermoedelijk is de nog onbekende bestuurder van de Duitse auto in een flauwe bocht in de Koekoeksedijk met één van zijn wielen buiten de rijbaan gekomen en daarna de controle over zijn voertuig verloren. Door de hoge snelheid waarmee de bestuurder gereden moet hebben heeft hij de auto niet meer onder controle kunnen krijgen en reed de bestuurder tegen een langs de weg staande boom.

Bij aankomst in het Rotterdamse ziekenhuis is het slachtoffer onmiddellijk geopereerd. Het slachtoffer zou tengevolge van de aanrijding ernstig hersenletsel en inwendige bloedingen hebben opgelopen. De politie van het team Moerdijk is op zoek naar de identiteit van de bestuurder. Het is niet bekend of de persoonlijke bezittingen in de auto ook inderdaad van de gewonde bestuurder zijn. Op dit moment is de politie er nog niet in geslaagd de identiteit van de bestuurder in Duitsland te laten vaststellen. De politie schakelt daarbij de hulp in van haar Duitse collega's. Zodra de identiteit van het slachtoffer is vast-gesteld volgt een aanvullend persbericht.

Zoekwoorden:

Deel: ' Duitse auto tegen boom, bestuurder levensgevaarlijk gewond '
Lees ook