Ingezonden persbericht

Dutch Factory Mukluk Laarzen in Nederland

ROTTERDAM, 20041129 -- De originele 'Hummingbird' Mukluks zijn al een tijdje in Nederland bij Dutch Factory verkrijgbaar maar zijn tot voor kort onopgemerkt gebleven. Naast de uggboot wordt de Mukluk de must have voor komend seizoen. De exclusieve 'Hummingbird' Mukluks worden handgemaakt door de Native People in Canada. De laarzen worden gemaakt van schapenvacht en de buitenzijde is bewerkt met konijnenbont en kralen.


Vele sterren o.a. Kate Moss (People Magazine) hebben zich al diverse paren eigen weten te maken. Er zijn ook al wachtlijsten in Engeland. De volgende levering is in december deze is nagenoeg uitverkocht de daaropvolgende levering wordt in maart verwacht. Wie de boots wilt hebben moet er snel bij zijn.

Er zijn ook 'BDR' Mukluks zonder bont waarvan sommige modellen met de hand worden beschilderd. Ook deze Mukluks zijn gelimiteerd leverbaar en de volgende levering wordt eind januari verwacht.

De Mukluks zijn zalig warm, trendy en geweldig voor in de sneeuw. De prijs van de diverse Mukluks met of zonder bont varieert tussen 315,00 - 450,00.

Deel: ' Dutch Factory Mukluk Laarzen in Nederland '
Lees ook