Duurzame roadshow meert aan bij ICTroom


AMSTERDAM, 20100604 -- In het kader van de Antarctica expeditie 2011, heeft op dinsdag 1 juni de Bolster-Roadshow met een speciaal geprepareerd zeilschip op trailer, een bezoek gebracht aan ICTroom. Het bezoek vond plaats op uitnodiging van ICTroom. Het bedrijf onderschrijft als specialist in groene datacenters, het streven naar duurzaam ondernemen. Bij het ontwerpen en bouwen van serverruimten en rekencentra past ICTroom afhankelijk van de situatie een breed scala aan energiebesparende ontwerpen en technieken toe, die uiteindelijk bijdragen aan een verlaging van de CO2-uitstoot. De roadshow wordt ondersteund door BMW, Dell, Evoswitch, The Green Fan en het Ministerie van Economische Zaken.

“De Antartic Expedition is een bijzonder initiatief. Door het laten beleven en zien van het enige stuk ongerepte natuur ter wereld, zullen organisaties realiseren dat concrete stappen gezet moeten worden in duurzaamheid binnen hun organisaties. Wij zien dat ook in onze branche dit besef nodig is en willen daar met onze energie-efficiente datacenters aan bijdragen”, aldus Chris Galenkamp, Managing Director ICTroom.

Over Antartic Expedition en Bolster
In samenwerking met de Amerikaanse organisatie ‘2041’ van Sir Robert Swan, poolreiziger, avonturier en voorvechter voor het behoud van Antarctica, organiseert Bolster in 2011 een expeditie naar Antarctica. Aan boord van een speciaal expeditieschip ervaren deelnemers deze bijzondere omgeving, waarbij Bolster samen met Robert Swan voor een intensief en uniek leiderschapsprogramma zorgt. Veertig Nederlandse leiders nemen deel aan dit programma, ter voorbereiding van de Antarctica expeditie en om concrete stappen te zetten in duurzaamheid binnen hun organisaties.
www.teambolster.com

Over ICTroom
ICTroom is een van de snelst groeiende technologiebedrijven, die zich heeft bewezen met het realiseren van uiterst betrouwbare en energie-efficiënte computerruimtes. Het bedrijf ondersteunt organisaties bij het ontwerpen, bouwen en managen van hun datacenter of serverruimten. ICTroom levert daarvoor een totaalconcept voor Datacenter Facilitaire Infrastructuren bestaande uit een unieke combinatie van advies, producten, projecten en diensten. Samen met de ervaring en hoogwaardige technische kennis vormt dit de basis voor het succes van ICTroom. In Nederland maar intussen ook daarbuiten is ICTroom betrokken bij ruim 75.000 m2 datacenterfaciliteiten. Tot de klantenkring van ICTroom behoren tal van grote Nederlandse bedrijven, banken, ziekenhuizen en ministeries.

ICTroom Company


Deel: ' Duurzame roadshow meert aan bij ICTroom '
Lees ook