DUVAK GROEP

DUVAK Groep rondt overname activiteiten My Way Systems B.V. af

Hillegom, 22 augustus 2001 - DUVAK Groep en My Way Systems B.V. hebben definitief overeenstemming bereikt inzake de overname van de activiteiten van My Way Systems B.V. door de DUVAK Groep. Het gaat hierbij om de My Way activiteiten: installatie en onderhoud van en advisering in automatiseringsnetwerken. De betrokken medewerkers zijn per 20 augustus jl. overgegaan naar DUVAK Automatisering te Hillegom.

De DUVAK Groep is actief op het gebied van Automatisering, Opleidingen, Supplies & Machines en Projectinrichting en is door de eerdere overname van Koper & de Jager tevens een Exact Software Center. Zo is DUVAK in staat om vanuit haar vier business units een totaaloplossing in de ruimste zin van het woord te bieden. DUVAK staat voor nuchterheid, eerlijk advies en kwaliteit, telt 75 medewerkers en heeft vestigingen in Zuid- en Noord-Holland.

My Way Systems B.V. richt zich met name op het MKB in de duin- en bollenstreek. Aanvankelijk bestreek het werkterrein alle werkzaamheden die met automatisering te maken hebben. De afgelopen jaren ontwikkelde My Way Systems B.V. zich tot de pure netwerkspecialist.


Deel: ' DUVAK Groep rondt overname activiteiten My Way Systems af '
Lees ook