Verdubbel uw tennis niveau in 60 minuten

ZWANENBURG, 20060630 -- Eindelijk is er een DVD voor de echte tennisliefhebber op de Nederlandse markt gekomen! De officile premire van de "Winnende Dubbel Tactiek" vond plaats tijdens het Ordina Open in Rosmalen. De interesse van het publiek, waaronder veel tennisleraren, was erg groot. Zij waren zeer enthousiast over de kwaliteit en de inhoud van deze Nederlandstalige instructie DVD.


Hieruit blijkt, dat er behoefte is om op deze manier de tactische kant van het dubbelspel te verbeteren. De DVD werkt uitstekend als aanvulling op de reguliere tennisles.

De "Winnende Dubbel Tactiek" DVD is geschikt voor alle tennissers van niveau 8 t/m 4. Door middel van duidelijke beelden, animaties en slow motions, krijgt de kijker een goed beeld van de juiste keuzes.

De DVD bestaat uit de volgende hoofdstukken:
1. Opstelling van de netspeler
2. Poachen
3. De baselijnspeler
4. Servicereturn
5. Service
6. Service volley
7. Teamwork
8. Speciale situaties

Elk hoofdstuk wordt afgesloten met handige tips, die direct in de praktijk gebracht kunnen worden! Als extra kunt u door middel van de vragen in een leuke quiz uw kennis van het spel nog eens testen.

Met elke verkochte DVD wordt er een bedrag geschonken aan de Richard Krajicek Foundation. Dus u verbetert niet alleen uzelf, maar u steunt ook het goede doel!

De DVD "Winnende Dubbel Tactiek" kost 24,95 en is te bestellen via www.tennisdvd.nl.

Voor meer informatie en bestellen kijkt u op www.tennisdvd.nl of mailt u naar info@tennisdvd.nl

Zoekwoorden:

Deel: ' DVD verdubbelt niveau tennisspeler in 60 minuten '
Lees ook