DWA organiseert seminar prestatiecontracten


Prestatiecontracten: gegarandeerd een duurzame prestatie

BODEGRAVEN, 20101022 -- In samenwerking met diverse gerenommeerde partners organiseert DWA installatie- en energieadvies op dinsdag 16 november 2010 een seminar over de mogelijkheden van prestatiecontracten in de utiliteitsbouw. De doelgroep is mensen die werkzaam zijn bij projectontwikkelaars, institutionele beleggers, woningcorporaties, zorg- en onderwijsinstellingen, overheden en installatiebedrijven.

Prestatiecontracten kunnen - mits goed opgesteld en uitgevoerd - de garantie bieden voor uitstekend klimaat, lagere exploitatiekosten en betere prestaties. Hoe komt een goed prestatiecontract tot stand? Welke risico's loop je? Hoe zorg je dat het juridisch verankerd is? Hoe meet je afspraken? Wat zijn praktijkervaringen? Deze en meer actuele vragen vormen de kern van dit seminar.

Van theorie naar praktijk
Deelnemers maken in diverse sessies kennis met de verschillende aspecten van prestatiecontracten. Zo komen onder meer gentegreerde financile contractvormen en het meten van prestaties aan bod. Ook de praktijk ontbreekt niet: zowel een opdrachtgever als een uitvoerder zullen hun ervaringen delen aan de hand van concrete projecten.
Dagvoorzitter is Kees Rezelman, business manager Organisatie en Huisvestingsadvies bij AT Osborne. Het geheel wordt omgeven door een interessante informatiemarkt, die bezoekers ook de gelegenheid geeft te netwerken.

Meer informatie
Het seminar vindt plaats in De Thermo-Staete, Duitslandweg 4 te Bodegraven. Vanaf 12.00 uur bent u van harte welkom. Het programma duurt van 12.30 tot 18.30 uur. Deelname kost 295,- per persoon, exclusief btw. Opdrachtgevers van DWA en leden van NeVaP en NVTG krijgen 50,- korting. Voor meer informatie en aanmelden kunt u kijken op onze website www.dwa.nl.

DWA installatie- en energieadvies


Deel: ' DWA organiseert seminar prestatiecontracten '
Lees ook