E-business met CryptoSwift HSM, snel en veilig

Hengelo, 28 maart- Veel bedrijven staan voor de taak om hun online business veilig plaats te laten vinden. Ze moeten gevoelige klantinformatie en transactiegegevens beschermen, maar gebruik van zware encryptietechnieken om de informatie te beveiligen verlaagt de snelheid van de servers, waardoor deze minder transacties per seconde kunnen verwerken.

Met de CryptoSwift HSM accelerator is dit verleden tijd. Deze fysiek beveiligde insteekkaart van Rainbow Technologies verplaatst de encryptie-berekeningen van de centrale processor naar de aparte processor op de HSM kaart. Hierdoor komt ruimte vrij op de centrale processor voor het verwerken van de transacties. De CryptoSwift Hardware Security Module (HSM) is tamperproof uitgevoerd en voldoet aan FIPS 140-1 Level 3 eisen (FIPS 140-1 Level 3 certificatie verwacht in september 2000).

Op de Cryptoswift HSM worden veilige sleutels gegenereerd en opgeslagen. Alle berekeningen met deze sleutels vinden plaats op de kaart. Hierdoor kan er geen toegang worden verkrege n tot de sleutels. Met de komende firmware upgrade geeft de CryptoSwift HSM ook de mogelijkheid tot het archiveren, klonen en migreren van veilige sleutels. Toegang van de security manager tot administratieve functies van de kaart, wordt verkregen door d e persoonlijke iKey USB-token op de HSM aan te sluiten.

CryptoSwift HSM biedt processing voor RSA, DH, DSS, 3DES, RC4, SHA-1, MD5 en HMAC cryptografische functies en versnelt SSL, SET, SSH, TLS, IPSec/IKE, en SWAN. Er zijn modellen van Cryptoswift HSM leverbaar voor 100 en 200 transacties per seconde die gebruikmaken van RSA public key.

De IntroCom Groep
IntroCom en IntroWeb vormen samen de IntroCom Groep. IntroCom is specialist op het gebied van ICT-beveiligingen. IntroWeb is gespecialiseerd in het lever en van internet-totaaloplossingen, waaronder access, e-commerce en payment. Steeds meer organisaties ontdekken het belang van beveiliging op het Internet, intranet, extranet en lokale pc's en notebooks. Door de unieke combinatie van specialisaties kan de IntroCom Groep gericht adviseren over de laatste ontwikkelingen en zinvolle toepassingen.Einde persbericht
Kijkt u voor meer informatie en afbeeldingen op www.introcom.nl en www.introweb.nl

contact
Bas Holla
Marketing & communicatie IntroCom Groep
tel. 074-2430105
fax. 074-2429895
nieuws@introcom.nl
www.introcom.nl Sterk in ICT beveiliging
www.introweb.nl Sterk in Internetoplossingen

Deel: ' E-business snel en veilig met CryptoSwift HSM '
Lees ook