Novem

U bent van harte welkom om de E.E.T.-projectenpresentatie bij te wonen op 14 mei 2002. Tijdens de bijeenkomst, die elke tenderronde plaatsvindt, worden de nieuw gehonoreerde E.E.T.-projecten van de laatste tender belicht.

Datum: dinsdag 14 mei 2002

Tijdstip: van 13.30 uur tot 17.30 uur

Locatie: het Aluminium Centrum, Voorveste 2 te Houten

Tijdens het eerste deel van de middag worden de gehonoreerde projecten gepresenteerd. Het tweede deel van de middag staat in het teken van de evaluatie van het E.E.T.-programma die in april dit jaar wordt afgerond. De heer drs. C.J.G. van Halen, Director Milieuadviseurs bij PriceWaterhouseCoopers, presenteert de resultaten. Hij zal onder meer ingaan op de vraag of het E.E.T.-programma geleid heeft tot een intensivering van de gezamenlijke inspanningen van bedrijven en kennisinstellingen op het terrein van baanbrekende technologische innovaties. Na deze presentatie is er tijd voor discussie.

In verband met een goede voorbereiding verzoeken wij u vriendelijk vóór vrijdag 26 april 2002 te laten weten of u bij de E.E.T.-presentatie aanwezig bent. Dit kan per e-mail (c.breed@novem.nl) of per telefoon (Carien Breed, telefoonnummer 030-2393 578).

Deel: ' E.E.T.-projectenpresentatie in Houten '
Lees ook