PERSBERICHT

E-Jay: dagelijkse muziekuitzendingen via het Internet

Muziekliefhebbers kunnen zich nog aanmelden

Hilversum, 15 december 1999  Vanaf 16 december gaat E-Jay van start. Elke dag een live muziekuitzending via het Internet (www.e-jay.nl). Met elke dag een ander genre én een andere E-Jay. Uniek is dat de gedraaide muziek direct via het Internet besteld kan worden. Verder kun je tijdens de uitzending met de andere bezoekers én de E-Jay chatten over de muziek. Iedereen die graag een muziekuitzending via het Internet zou willen verzorgen, kan zich aanmelden bij E-Jay.

E-Jay staat voor electronic jockey, ofwel een diskjockey op het Internet. Iedere werkdag tussen 17.00 uur en 20.00 uur kun je live de E-Jay volgen en naar muziek luisteren. Op andere tijdstippen kun je eerdere uitzendingen opvragen. Bij E-Jay wordt onder andere Alternative Rock, R&B, HipHop, Top 60, Soul, Funk, Disco en Dance gedraaid.

Aan de E-Jay site is een uitgebreide shop verbonden met meer dan één miljoen verschillende muziektitels. Tijdens de uitzending is er een playlist te zien met daarop alle nummers die gedraaid zijn of worden. Vanuit die list kun je de gedraaide muziek direct bestellen. Verder kun je binnenkort op de E-Jay site ook muziekinformatie en een uitgebreide concert-agenda vinden.

E-Jay is er voor iedereen die graag een muziekuitzending via het Internet wil verzorgen. Dat kan een startende radiomaker of een ervaren dj zijn, maar alles daar tussenin is ook goed. Hoofdzaak is dat je het leuk vind om plaatjes te draaien en iets over de muziek te vertellen. Wil je je aanmelden als E-Jay, surf dan naar www.e-jay.nl of stuur een e-mail naar aanmelden@e-jay.nl.

NOOT AAN DE REDACTIE

Zoekwoorden:

Deel: ' E-Jay dagelijkse muziekuitzendingen via het Internet '
Lees ook