E-mail is er nu ook om echte brieven te versturen


IMailU drukt ze af, plakt de postzegel en loopt naar de brievenbus

ROTTERDAM, 20070910 -- Vanaf vandaag, 10 September 2007, is het mogelijk om per email een echte brief op papier te versturen. Via de website www.imailu.org kan met een simpele email een of meer brieven worden verstuurd waar ook ter wereld. Consumenten en ook bedrijven hoeven de deur niet meer uit om postzegels te kopen en brieven te posten. IMailU rekent een kleine meerprijs van het reguliere posttarief.

IMailU neemt consumenten de ongemakken van het versturen van reguliere post uit handen door de mogelijkheid te bieden om met een simpele email een brief op papier te versturen. Dit bespaart consumenten en bedrijven niet alleen tijd maar ook de lasten van het printen, vouwen, envelopperen, postzegels plakken en de trip naar brievenbus of postkantoor. Bovendien kunnen op deze manier ook mensen zonder e-mail adres met een e-mail worden bereikt.

Het concept werkt als volgt. Je geeft je op op de site, waarna je met je opgegeven emailadres je brieven kan versturen door te emailen naar letter@imailu.org. De prijs van een brief is 0,99 (1 pagina). Dit wordt na het versturen van de post van je account afgeschreven. Als je inlogt, zie je het tegoed op je account en kun gemakkelijk geld bijboeken. Een kleine prijs voor een groot gemak.


Deel: ' E-mail is er nu ook om echte brieven te versturen '
Lees ook