E-smokebedrijf Damp-e viert eerste verjaardag in Zeist en online


ZEIST, 20151022 -- Bedrijf Damp-e uit Zeist bestaat komende zaterdag (24-10-2015) precies één jaar. Het bedrijf is ontstaan vanuit de behoefte van de eigenaar om te stoppen met roken. Eén jaar later is Damp-e uitgegroeid tot een van de weinige bedrijven op het gebied van e-sigaretten en e-liquids, dat zowel uit een fysieke winkel als een webshop bestaat. Het feest wordt zaterdag groots gevierd in de winkel te Zeist.

Damp-e is zowel online als offline een van de weinige winkels op het gebied van e-sigaretten en e-liquids. Eigenaar Dave Westerveld: “Ongeveer vijf jaar geleden wilde ik zelf proberen te stoppen met roken. Ik begon met wat goedkope e-smokers uit het buitenland. Gaandeweg heb ik me er meer en meer in verdiept en de benodigde knowhow opgedaan. Inmiddels hebben we contacten met leveranciers uit zowel binnen- als buitenland. Er is veel sprake geweest van trial and error, van de opgedane kennis laten we nu onze klanten profiteren.”

Damp-e is uitgegroeid tot een commercieel bedrijf met een maatschappelijke ondertoon. Het bedrijf kent verscheidene succesverhalen van haar klanten. Sommige rokers stappen over naar het zogenoemde dampen en anderen stoppen zelfs volledig.

Westerveld: “Wij vinden het leuk om onze kennis te delen met anderen. Onze klanten komen met een lach op het gezicht binnen. Dampen is een veel minder schadelijk alternatief voor het normale roken en met onze opgedane kennis, proberen we mensen van goede adviezen te voorzien. Hierdoor roken ze minder, of zelfs op den duur helemaal niet meer. Natuurlijk willen wij wel klandizie blijven houden, maar we proberen zeker betrokken te zijn. Onze service en after-sales zijn dan ook erg belangrijk.”

Gunstig gelegen aan de Slotlaan 271 in Zeist, is de fysieke winkel goed toegankelijk voor de hele regio Utrecht. Dave Westerveld hoopt op veel klanten komende zaterdag: “We gaan er een leuke dag van maken. Met veel kortingen en een loterij voor een jaar lang gratis dampen. De dag wordt verder feestelijk aangekleed met een hapje, een drankje en muziek. Iedereen is welkom.”

De "e" in e-sigaret en e-smoke staat voor "elektronisch". Het is een buisje dat met behulp van een batterijtje een rookachtige damp produceert van propyleenglycol met nicotine en een smaakje. Het is minder ongezond dan gewoon roken omdat er geen teer in de rook zit.

website: https://damp-e.nl/


Deel: ' E-smokebedrijf Damp-e viert eerste verjaardag in Zeist en online '
Lees ook