Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

E-Storage opent vestiging in België

Nederlandse storage integrator verkent buitenlandse markt na succesvolle nationale resultaten

Nieuwegein, 30 januari 2003 - E-Storage, de Nederlandse storage integrator, heeft onlangs een vestiging in België geopend. Hiermee bevestigt E-Storage haar plannen om de Benelux-markt te betreden.

Directeur van de Belgische vestiging is Patrick Christiaens, voorheen Director Europe North bij storage-leverancier EMC. Christiaens is verantwoordelijk voor de opbouw van E-Storage tot autoriteit op de Belgische storage-markt. Na mijn ruime ervaring bij diverse ICT-bedrijven als sales en product manager Noord-Europa, België en Luxemburg, zie ik het als een uitdaging om E-Storage te introduceren en te ontwikkelen tot een vooraanstaande speler in de Belgische storage-markt , aldus Christiaens.

Met de opening van de vestiging in België is E-Storage de eerste volledig in storage gespecialiseerde dealer. In Nederland doet E-Storage het bijzonder goed, we zijn dit jaar wederom benoemd tot IBM Premier Business Partner en kunnen organisaties zoals Ahold, Achmea, Ernst & Young, Fortis en ABN AMRO tot onze klantportfolio rekenen , aldus Christiaens.

Patrick beschikt niet alleen over zeer veel ICT-ervaring, maar ook over zeer uitgebreide kennis van de Belgische storage-markt. Ik heb het volste vertrouwen dat hij onze nieuwe vestiging snel tot een groot succes zal maken , aldus Frans Blankert, directeur E-Storage BV.

Over E-Storage

E-Storage is een Nederlandse storage integrator, die zich heeft gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van geavanceerde opslaginfrastructuren voor grote (top 100) bedrijven en instellingen. Opgericht in 1999 is E-Storage inmiddels uitgegroeid tot een professioneel bedrijf met grote klanten als ABN Amro, Interpay en Ahold. Doelstelling van E-Storage is het bieden van maximale exploitatie van bedrijfsinformatie. Hierbij wordt rekening gehouden met continue wijzigingen, toenemende wettelijke vereisten, marktontwikkelingen, advisering en levering van complete oplossingen voor beschikbaarheid, veiligheid en accuraatheid van alle informatie op ieder platform. Meer informatie vindt u op www.e-storage.nl.

NOOT VOOR DE REDACTIE:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

The Communication Force

Klaas Klunder

Tel: 020 - 547 01 99

Fax: 020 - 547 01 90

Email: klaask@communicationforce.com

Deel: ' E-Storage opent vestiging in België '
Lees ook