Ingezonden persbericht


- PERSBERICHT -

Rotterdam, 20 augustus 2001

E-ZINE UITGEVERS KRIJGEN EIGEN MEDIA BUREAU

Met het nieuwe media servicesbureau AdWell hebben zowel hobbyisten als professionele e-mailnieuwsbrief uitgevers een eigen e-mail advertisingverkoop organisatie. AdWell brengt e-zine-uitgevers en adverteerders bij elkaar. Voor uitgevers van een e-zine is AdWell de uitkomst om eindelijk geld te verdienen met hun e-mailnieuwsbrief zonder dat zij zich met acquisitie bezig hoeven te houden. Voor adverteerders biedt AdWell, naast de verzorging van de advertising in doelgroepgerichte nieuwsbrieven, ook uitgebreide mogelijkheden voor click-through tracking, responsverwerking en advies op het gebied van e-mailmarketing.

AdWell is een joint-venture van WebActive Publishing, uitgever van nieuwsbrieven per e-mail sinds 1996, en Reply Services, specialist in verspreiding van e-mail berichten. Met het nieuwe e-mail advertisingbureau stelt AdWell als doel inkomsten te genereren voor uitgevers van e-zines door de advertentieruimte te verkopen.

"Door het onderbrengen van de commerciële exploitatie van verschillende titels onder ons beheer kunnen we adverteerders bij AdWell een ruim aanbod van e-mailnieuwsbrieven bieden waarin ze met het 'one-stop-shop' principe in één keer hun advertenties doelgroepgericht kunnen plaatsen." vertelt Gilbert van Wingerden, directeur van WebActive Publishing.

Terrance Rey vult aan: "Onder deze nieuwe joint-venture combineren we onze kennis op het gebied van media acquisitie, admanagement en nieuwsbrief verspreiding via het ReplyNet systeem. Het unieke van deze joint-venture is dat het op vier poten stoelt: content, media kennis, abonnees en een eigen krachtig systeem met diensten zoals click-through tracking en responsverwerking."

De portfolio van AdWell Media Services bestaat momenteel uit Webstylemail.nl, Internetnieuws.nl, Kranten.com, Shop.nl, Arbeidsmarkt.com, Kaartenhuis.nl, Echomail.nl, Autozine.nl en Bellen.com. Totaal vertegenwoordigen die meer dan 520.000 abonnees. "Doordat veel van deze nieuwsbrieven door ons eigen systeem verspreid worden, weten we precies wie op een e-mailadvertentie reageert, waardoor dus zeer gespecialiseerde resultaten te meten zijn." aldus Van Wingerden.


- EINDE BERICHT -

Achtergrondinformatie (niet voor publicatie):

Voor algemene informatie over AdWell kunt u contact opnemen met Terrance Rey. Telefoon: 010-7503210. E-mail: terrance@adwell.nl

Voor informatie over de advertentiemogelijkheden of om opgenomen te worden in het AdWell netwerk, kunt u contact opnemen met Gilbert van Wingerden. Telefoon: 010-2624354. E-mail: gilbert@adwell.nl

U kunt ook onze website bezoeken: http://www.adwell.nl

Zoekwoorden:

Deel: ' E-zine uitgevers krijgen eigen mediabureau '
Lees ook