Ingezonden persbericht


PERSBERICHT:

Amsterdam, 9 februari 2008

Earth Trilogy 2009 Part 1

De eerste earth trilogy editie in Paradiso staat alweer voor de deur. Nu 2009 weer volledig op gang is, iedereen weer ontwaakt is uit z'n winterslaap, gaat earth op 28 februari met een feestelijke programmering van start. De trilogie trapt af met dj Guy J, bekend van het Bedrock label van John Digweed. Verder het debuut van De Man Zonder Schaduw op earth in Paradiso en een heuse Bollywood stage.

2009 is een bijzonder jaar voor earth, in de winter staat namelijk het 10 jarig bestaan gepland!!! Voor het zover is zijn er nog drie trilogie edities te gaan met veel nieuwe namen, te beginnen op 28 februari.

Guy J uit Tel Aviv (Israel) staat garant voor de buitenlandse inbreng op deze voorjaarseditie. Guy stond al heel lang op het verlanglijstje, erg tof dat hij nu eindelijk komt. Samen met Chaim, Shlomi Aber en Guy Gerber vertegenwoordigt hij de nieuwe house stroming uit Israel waarin melodische house de hoofdmoot voert. Guy J heeft in september 2008 nog een artiesten album uitgebracht op Bedrock, genaamd 'Esperanza'. Zijn muzikaliteit komt op dit debuut album zeer goed tot z'n recht, wat blijkt uit de positieve reacties van boys als Hernan Cattaneo, Sasha en Tiga.

Ook in de grote zaal te vinden zijn resident dj Per & MC P-Pholl en de hype van het moment De Man Zonder Schaduw. De Man heeft een bewogen jaar achter de rug met optredens op alle grote festivals. Met zijn organisatie GZG geeft hij razend populaire feesten als Wappie New Year, GZG Matinee en familieweekend. Absolute garantie voor een fikse dosis dansvoer.

In area twee staan twee favoriete earth artiesten. (Bas) The Funky Bastard stond voor het laatst op earth in Panama in een knallende back2back set met de 16 Bit Lolita's in 2007. Hij keert nu terug met een extra lange 3 uurs set vol kenmerkende Funky Bastard groovers. Ook Wouter de Moor maakt zijn rentree, deze youngster werkt zich onder de vleugels van mentor Steve Rachmad langzaam op tot een dance-icoon. Zijn immer verfrissende dj-sets zijn een lust voor de gehoorgang. Komt dat horen..

En voor de avonturiers is er in het gebouw ook een heuse Bollywood stage te vinden..

De kaartverkoop is al van start, tickets voor Paradiso zijn te koop via de earth website of via ticketservice, postkantoren, gwk's, free record shops, gwk's, vvv's en de losse Paradiso voorverkoopadressen.

earth
Trilogy part 1
Paradiso Amsterdam, 28/02/08

Area 1:
Guy J (Bedrock, Israel), De Man Zonder Schaduw, Per

+ MC P-Pholl
+ VJ Schwung

Area 2:
The Funky Bastard, Wouter de Moor

+ Cherry on top (Performance)
+ Benchellal (Performance)

23.30 5.00 uur / 20,-
> www.earth-link.nl

Deel: ' Earth Trilogy 2009 Part 1 '


Lees ook