EASTMAN SOFTWARE OP MICROSOFT@WORK

Nieuwegein, 12 januari - Eastman Software, toonaangevend leverancier van work managementsoftware, is op 2 en 3 februari aanwezig op de Microsoft@Work Exhibition & Convention in het Nederlands Congres Centrum te Den Haag. Microsoft@Work is een manifestatie waar bezoekers door middel van een attractief beursgedeelte, animatie, een keynote sessie en praktijkgerichte parallelsessies kunnen zien wat de nieuwste softwaretechnologie op basis van het Microsoft-platform nu en in de toekomst voor organisaties kan betekenen. Tijdens het evenement staan vier thema's centraal: informatiebeheer, communicatie en samenwerking, commerce en Web lifestyle. Eastman Software zal als ontwikkelpartner van Microsoft met name haar productlijn op het gebied van informatiebeheer en samenwerking demonstreren. Met producten op basis van Microsoft Windows NT Server en SQL Server en de integratie daarvan met Microsoft Exchange, Outlook en Microsoft Office, laat Eastman Software de bezoeker zien dat gebruikers in het systeem zelf de benodigde informatie kunnen zoeken, zonder daarvoor de IT-afdeling te moeten inschakelen.

Eastman Software ontwikkelt document management- en work managementtools op basis van het Microsoft BackOffice-platform. De integratie met zowel NT alsook Microsoft Exchange biedt de klant mogelijkheden om de totale eigendomskosten naar beneden te brengen. Tijdens Microsoft @Work kunnen geïnteresseerden nader kennismaken met deze tools waaronder: Workflow for NT, Imaging for NT, COLD (computer output to laser disc), Document Manager for Exchange (DMX), Workfolder for Exchange (WFX) en de WebConnector.

De toegang tot Microsoft@Work is gratis. Bezoekers dienen zich echter wel vooraf in te schrijven. Geïnteresseerden kunnen zich telefonisch aanmelden in Nederland op +31 (0)20 - 500 10 05 of inschrijven via Internet op https://www.microsoft.com/benelux/events/. Zij ontvangen hun toegangskaart en een routebeschrijving enkele dagen voor aanvang. Op de site is ook de meest actuele inhoudelijke informatie over de sessies, de beurs en de exposanten te vinden.

Over Eastman Software
Eastman Software, een dochteronderneming van Eastman Kodak Company, is een erkend marktleider op het gebied van imaging, workflow, COLD en document managementtoepassingen. De applicatie Imaging for Windows, ontwikkeld door Eastman Software, maakt deel uit van de Microsoft Windows 95- en Windows NT-besturingssystemen. Meer informatie is te vinden op de website van Eastman Software: www.eastmansoftware.com.

Deel: ' Eastman Software op Microsoft@Work '
Lees ook