Easy Auto Import maakt zelf auto importeren nu mogelijk voor iedereen


10 tot 35 procent goedkoper 10 tot 35 procent goedkoper dan vergelijkbare Nederlandse geleverde modellen

ESCH, 20100224 -- www.easyautoimport.nl is een nieuw bedrijf dat duizenden auto's aanbiedt vanuit de hele wereld. Easy Auto Import heeft naast het enorme aanbod nog meer voordelen. Easy auto import neemt het complete proces van de auto importeren, geheel tot aan uw voordeur, uit handen. Dit alles tegen lage marges waardoor het voor de klant in de meeste gevallen 10 tot 35 procent is dan vergelijkbare Nederlandse geleverde modellen.

Easy Auto Import werkt met drie verkooptrajecten die op maat zijn gemaakt en goed de behoefte van professionele en particuliere klanten weerspiegelt.
U hoeft niets te doen en u bespaart toch een flink bedrag (10- 35%) op de aanschaf van uw nieuwe of 2ehands auto.

Alleen Easy Auto Import heeft toegang tot meer dan 150 veilinglocaties en heeft eveneens toegang tot de voorraad van officile merk dealers en grote fleetowners.
Wij volgen dagelijks de valuta koersen en zien vaak meer dan 10.000 prijzen per dag!
Dit garandeert dat u bij ons de grootste keuze en de beste prijs heeft.
De meeste concurrenten kopen de producten in een regio of staat van een land (bijv. Florida) of zijn begrensd tot 1 of 2 landen. Wij kopen wereldwijd in!

Wij hebben een kleine voorraad en geen dure showroom maar partners SCL in Rotterdam en Van Langen Garage in Schoorl. Hierdoor kunnen wij met een kleine marge werken wat voor u een zeer lage aankoopprijs betekent.

Wij kopen uitsluitend in bij betrouwbare leveranciers.

De producten zijn vaak door de dealer onderhouden en meestal van de 1e eigenaar.

Easy Auto Import zorgt ervoor dat het hele importproces zonder problemen verloopt en dat u als klant op de hoogte wordt gehouden tijdens het proces.

U kunt altijd een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen.

Lukt het niet minimaal 15% goedkoper uit te komen dan een vergelijkbaar nieuw in Nederland geleverd product, dan laten we het u ook weten.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met info@easyautoimport.nl of 0031 229 267005 en uiteraard via onze website www.easyautoimport.nl


Deel: ' Easy Auto Import maakt zelf auto importeren mogelijk voor iedereen '
Lees ook