Ingezonden persbericht


Easynet Global Services ontvangt Cisco Managed Services Master Certification Hoogste expertiseniveau in ontwikkeling en levering managed services

Amsterdam, 13 januari 2011 ­ Easynet Global Services, wereldwijd leverancier van beheerde oplossingen en connectiviteitsdiensten, is door Cisco beloond met de Managed Services Master Certification. Deze certificering onderstreept de investering van Easynet in beheerde ITIL-processen en in de ervaring en tools die nodig zijn voor het leveren van managed services van hoge kwaliteit.

Andy Sumner, global sales- en marketingdirecteur bij Easynet: "In de huidige concurrerende omgeving zijn onze klanten steeds meer afhankelijk van hun netwerken voor hun activiteiten, bijvoorbeeld om informatie te leveren aan productielocaties, om data tussen retaillocaties te versturen of voor HD telepresence-vergaderingen. Easynet maakt dit mogelijk dankzij onze krachtige systemen en ervaren medewerkers. Deze Cisco-certificering is een prachtige bekroning van ons commitment met onze wereldwijde klanten en formaliseert onze langdurige relatie met Cisco."

Als Cisco Managed Services Master Certified Partner heeft Easynet laten zien dat het intelligente oplossingen kan bieden, die voldoen aan strenge eisen. De certificering omvat een onafhankelijke audit van een objectieve derde partij. Daarnaast was Easynet verplicht om ten minste twee beheerde diensten te leveren op basis van de middelen en procedures die essentieel zijn voor de inzet, het beheer en de ondersteuning van Cisco-oplossingen.

"Easynet heeft geïnvesteerd in de Cisco Managed Services Master Certification. Het bedrijf is hierdoor opgenomen in een elitegroep van kanaalpartners die beschikken over de middelen om diensten voor verschillende technologieën te leveren, te beheren en te ondersteunen", zegt Edison Peres, senior vicepresident van de wereldwijde go-to-market Group van Cisco.

Over Easynet Global Services
Easynet Global Services is een wereldwijde aanbieder van managed network-, hosting- en integratiediensten, waaronder Telepresence, voor grootzakelijke klanten. Het bedrijf heeft klanten in vijftig landen, waaronder Via Michelin, Newscorp, Tchibo, Transport for London, EDF, SAGE, Q-Park en Bridgestone. LDC (Lloyds TSB Development Capital) is de privé-investeerderstak van Lloyds Banking Group en is samen met het managementteam honderd procent eigenaar van Easynet.

Meer informatie is te vinden op www.easynet.nl en Easynet is ook te volgen via @easynet en Easynet | LinkedIn.

Deel: ' Easynet ontvangt Cisco Managed Services Master Certification '
Lees ook