Ingezonden persbericht


Easynet sluit wereldwijde samenwerking met NCR
Managed-hardwarediensten aan Easynet-klanten in 190 landen

Amsterdam, 1 maart 2011 ­ Easynet sluit een wereldwijde samenwerking op het gebied van managed-hardwarediensten met technologiebedrijf NCR (NYSE: NCR). Met deze samenwerking verzorgt NCR Telecom and Technology de levering, installatie en het onderhoud van hardware en ondersteunende diensten op locatie aan Easynet-klanten. Dit stimuleert snelle implementaties en hoge beschikbaarheid voor klanten, waar ter wereld ze zich ook bevinden.

NCR richt zich op de landen waar Easynet momenteel geen serviceteams heeft om volledige klantondersteuning te bieden. Het gaat met name om locaties op een grotere afstand van Europa, zoals Brazilië, India en Japan. Door deze samenwerking ondersteunt Easynet 190 landen wereldwijd.

Met zijn ervaring en uiterst schaalbare dienstenondersteuning levert en onderhoudt NCR de apparatuur bij de klant, ongeacht de locatie en met minimale onderbreking van de dagelijkse processen. Jaarlijks voeren ongeveer 13.000 bekwame NCR-serviceprofessionals bijna twaalf miljoen serviceactiviteiten uit voor ruim veertig telecommunicatiebedrijven, waaronder acht van de top 10 wereldwijd.

De relatie tussen de twee bedrijven biedt een concrete toegevoegde waarde waarbij NCR ondersteuning biedt aan Easynet in het leveren van connectiviteitsoplossingen voor grote, internationale klanten.

David Rowe, CEO van Easynet: "Steeds meer bedrijven willen uitbreiden naar nieuwe locaties, vooral in ontwikkelingslanden waar de samenwerking met NCR de juiste lokale knowhow en ondersteuning biedt. NCR heeft meer dan honderd jaar ervaring en biedt wereldwijd de expertise die nodig is om onze klanten te ondersteunen om het maximale uit hun netwerken te halen."

Chris Askew, Senior Vice-President of Services van NCR: "Door de trend van grenzeloze organisaties, IP-communicatie en wereldwijde SLA's zien we een significante groei in managed hardware en de dienstenmarkten. De grote schaal en het bereik van NCR-diensten en onze brede multivendor-ervaring zorgen ervoor dat we aan de eisen van Easynet voldoen, wereldwijd en 24/7."

Over NCR Corporation
NCR Corporation (NYSE: NCR) is een wereldwijd technologiebedrijf dat de wereld voorgaat in connectiviteit, interactie en zakelijke activiteiten. De ondersteunende en zelfserviceoplossingen van NCR, en zijn uitgebreide supportdiensten komen tegemoet aan de behoefte van bedrijven in de retail, financiële dienstverlening, reissector, gezondheidszorg, vrijetijdsbranche, entertainment en gaming, en overheidsinstellingen in meer dan honderd landen. Het hoofdkantoor van NCR (www.ncr.com) bevindt zich in Duluth, Georgia (Verenigde Staten).

Over Easynet Global Services
Easynet Global Services is een wereldwijde aanbieder van managed network-, hosting- en integratiediensten, waaronder Telepresence, voor grootzakelijke klanten. Het bedrijf heeft klanten in vijftig landen, waaronder Via Michelin, Newscorp, Tchibo, Transport for London, EDF, SAGE, Q-Park en Bridgestone. LDC (Lloyds TSB Development Capital) is de privé-investeerderstak van Lloyds Banking Group en is samen met het managementteam honderd procent eigenaar van Easynet.

Meer informatie is te vinden op www.easynet.nl en Easynet is ook te volgen via @easynet en Easynet | LinkedIn.

Deel: ' Easynet sluit wereldwijde samenwerking met NCR '


Lees ook