Echte illusies. Filosofie en goochelkunst


Soeterbeeck Sneak Revealed met filosoof en illusionist Tilman Andris en psycholoog Daniël Wigboldus

NIJMEGEN, 20120123 -- De vorige Soeterbeeck Sneak gemist? Filosoof en illusionist Tilman Andris komt graag terug met zijn dynamische filosofische illusieshow. Voorafgaand aan de show legt Daniël Wigboldus, hoogleraar Psychologie aan de RU Nijmegen, kort uit dat we niet kijken met onze ogen maar met ons brein. Dinsdag 7 februari 2012, 20.00 - 21.30 uur, Collegezalencomplex RU Nijmegen, Mercatorpad 1. www.ru.nl/sp/illusie

Bij goochelen draait alles om de vraag wat echt en onecht is. Van tevoren weet je dat je wordt bedrogen.Toont de goochelaar aan dat we minder weten dan we denken te weten? Tilman Andris speelt in ieder geval een ingewikkeld spel met onze kennis en ons denkvermogen. 

Kom naar de Soeterbeeck Sneak Revealed en word een illusie rijker!

In maart 2012 is de volgende Soeterbeeck Sneak. Onderwerp en spreker zijn voor het publiek van tevoren niet bekend. Laat je verrassen!

Deelname € 9,50 | medewerkers en alumnipashouders RU € 7,- | studenten gratis

Meer informatie en inschrijven op www.ru.nl/sp/illusie

Leuke mix van serieuze analyse en entertainment! - Erg leuk onderwerp, zo'n combi van goochelen en filosofie. Erg genoten. - Uitdagend en verrassend! (deelnemers Soeterbeeck Sneak, oktober 2011)

De Soeterbeeck Sneak Revealed is een programma van het Soeterbeeck Programma van de Radboud Universiteit Nijmegen.


Deel: ' Echte illusies. Filosofie en goochelkunst '
Lees ook