Ecotax Beveiligingstechniek winnaar 2016 Beveiligingstechniekbranche


Nationale Business Succes Award 2016: iedere zondag op RTL7 om 13:55 uur

Rotterdam, 20160310 -- Ecotax Beveiligingstechniek BV is door het Nationale Business Succes Award Instituut uitgeroepen tot branchewinnaar 2016 in de Beveiligingstechniekbranche. Zij heeft zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een toonaangevende onderneming, met een zeer sterke positionering. ‘Ecotax Beveiligingstechniek BV is een van de meest vooraanstaande bedrijven op haar gebied. Zij weet haar uitgebreide knowhow uitstekend te combineren met een innovatieve aanpak, waardoor zij zeer hoog scoort op klanttevredenheid.’

Ecotax Beveiligingstechniek BV begon in 1996 met het aanbieden en installeren van hekwerken met schrikdraad. Inmiddels heeft het bedrijf zich gespecialiseerd in diverse beveiligingstechnieken en beschikt het over een zeer breed arsenaal aan beveiligingsmaatregelen, zoals hekwerk, poorten, detectiesystemen en camerabeveiliging. De kracht van de onderneming zit in het gedegen team van monteurs met jarenlange ervaring, die niet terugdeinzen voor feedback van de gebruiker. Ecotax Beveiligingstechniek BV (1996) is gevestigd in Willemstad (NB). Het telt circa 20 medewerkers en is internationaal actief.

De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in Ecotax Beveiligingstechniek BV een stabiele, vooruitstrevende organisatie die naar verwachting in de toekomst nog veel successen gaat behalen. ‘Innovatie is het sleutelwoord bij Ecotax Beveiligingstechniek, want zij is continu doende haar diensten en producten te verbeteren en deze zo goed mogelijk af te stemmen op de wensen van de klant. De onderneming staat bekend als een betrouwbare partner die proactief met haar klanten meedenkt.’

Zeer betrouwbaar

Ecotax ontwerpt en ontwikkelt haar systemen niet alleen, maar bouwt, verkoopt, plaatst en onderhoudt ze ook. Dit in vele landen en in veel verschillende toepassingsgebieden zoals vliegvelden, raffinaderijen, kerncentrales,  gevangenissen, ambassades en overheidsgebouwen. In diverse landen wordt de installatie en het onderhoud uitbesteed aan geselecteerde partners. ‘De systemen van Ecotax zijn makkelijk te bedienen en zeer betrouwbaar, met nauwelijks valse alarmen, minimaal onderhoud en een zeer lange levensduur. Niet voor niets maken tal van gerenommeerde bedrijven – Heineken, DHL, NS – gebruik van de diensten van Ecotax’, stelt Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie.

‘Ecotax Beveiligingstechniek BV is een hoogwaardige organisatie die in zeer korte tijd een opmerkelijke positie heeft opgebouwd. Absoluut een specialist op het gebied van beveiligingstechniek. Gedrevenheid, passie, innovatievermogen, durf en visie, plus een sterke focus op de klant maken van Ecotax een absolute topper in haar wereld. Een mooi bedrijf en de terechte branchewinnaar!’, oordeelt de Nominatiecommissie.

Meer informatie: www.ecotaxbeveiligingstechniek.nl

Over het Nationale Business Succes Award Instituut

Het Nationale Business Succes Award Instituut nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Een Succes Award wordt op basis van onderzoek toegekend aan ondernemingen die excellente resultaten hebben bereikt in hun branche en een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, met een eigen televisieprogramma en een hoofdprijs van 100.000 euro.

De missie van het Nationale Business Succes Award Instituut is tweeledig: het delen van actuele innovaties en kennis over de succesfactoren van ondernemingen in Nederland via (crossmediale) aandacht, en het versterken van het succes, de merkbekendheid en de company pride van de genomineerde ondernemingen via deze ondernemersprijs en het platform van de Nationale Business Succes Award.

De huidige editie van Nationale Business Succes Award (2016), inclusief het aanverwante tv-programma De Succesfactor, is gestart in januari en wekelijks tot einde 2016 te volgen op RTL 7, zondags om 13:55 uur


Deel: ' Ecotax Beveiligingstechniek winnaar 2016 Beveiligingstechniekbranche '
Lees ook