ECR winnaar 2016 in Woonzorgvoorzieningen


Nationale Business Succes Award 2016: iedere zondag op RTL7 om 12:55 uur

Rotterdam, 20160706 -- ECR is door het Nationale Business Succes Award Instituut uitgeroepen tot winnaar 2016 in de Woonzorgvoorzieningenbranche. Het heeft zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een toonaangevend bedrijf met een zeer sterke positionering. ‘ECR weet zijn grote kennis van ouderenzorg uitstekend te combineren met een innovatieve aanpak, waardoor het zeer hoog scoort op klanttevredenheid. Het wordt algemeen als een van de beste organisaties op dit gebied gezien.’

ECR (officiële naam: European Care Residences Hotels and Resorts BV) vindt het belangrijk dat iedereen op eigen wijze ouder kan worden, ook wanneer de dagelijkse zorgvraag toeneemt. De woonzorgvoorzieningen van ECR kunnen alle zorgtaken overnemen en bieden daarbij ruimte voor eigen inbreng. Van het meenemen van de piano tot het wekelijkse bezoekje aan de schoonheidssalon: alles is mogelijk. Zelfs blijven samenwonen. Zo kan het leven worden voortgezet zoals het altijd was. ECR (2001) beheert 9 locaties in Nederland waar ouderen zelfstandig wonen inclusief de nodige zorg, verpleging en hulp.

De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in ECR een vooruitstrevende organisatie die naar verwachting in de toekomst nog veel successen gaat behalen. ‘Innovatie is het sleutelwoord bij ECR, want men is continu bezig zijn diensten te verbeteren en optimaal af te stemmen op de wensen van de klant.’

Mensgerichte filosofie

De jury prijst met name de mensgerichte filosofie en de hoge klantwaardering die eruit voortvloeit. ‘Cliënten hebben een zelfstandige woonruimte, met de mogelijkheid hulp en zorg te krijgen als daar behoefte aan is. Dit betekent dat zij niet hoeven te verhuizen naar een verpleeghuis als meer zorg nodig is. Wonen in een ECR betekent levensloopbestendig wonen met zo nodig 24 uur per dag zorg. Ongeacht leeftijd en zorgbehoefte. Ook in gezinsverband en altijd met volledig respect voor de privacy’, stelt Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie.

ECR bundelt een aantal faciliteiten die samen een unieke woon- en leefbeleving mogelijk maken. Het wonen gebeurt in een ECR, de zorg wordt vervuld door eigen zorgorganisatie RAZ (Residentiële en Ambulante Zorg) en via het GGG-lidmaatschap (Geniet, Gemak en Gebruik) krijgen klanten kortingen op tal van diensten zoals zorghotels en thuiszorg. En dan is er ECT Zorgvakanties voor vakanties mét zorg en zonder drempels in binnen- en buitenland. Een unieke combinatie van zorg, welzijn en service die medeverantwoordelijk is voor de hoge tevredenheidscore van de bewoners.

‘ECR is een specialist in woonzorgvoorzieningen met een unieke visie om de wereld voor de oudere mens een stukje mooier te maken. Gedrevenheid, innovatievermogen, durf en visie, plus een sterke focus op de klant maken van deze organisatie een topper. Absoluut de terechte branchewinnaar!’, aldus de Nominatiecommissie.

Meer informatie: www.ecr.eu

Over het Nationale Business Succes Award Instituut

Het Nationale Business Succes Award Instituut nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Een Succes Award wordt op basis van onderzoek toegekend aan ondernemingen die excellente resultaten hebben bereikt in hun branche en een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, met een eigen televisieprogramma en een hoofdprijs van 100.000 euro.

De missie van het Nationale Business Succes Award Instituut is tweeledig: het delen van actuele innovaties en kennis over de succesfactoren van ondernemingen in Nederland via (crossmediale) aandacht, en het versterken van het succes, de merkbekendheid en de company pride van de genomineerde ondernemingen via deze ondernemersprijs en het platform van de Nationale Business Succes Award.

De huidige editie van Nationale Business Succes Award (2016), inclusief het aanverwante tv-programma De Succesfactor, is gestart in januari en wekelijks tot einde 2016 te volgen op RTL 7, zondags om 12:55 uur.


Deel: ' ECR winnaar 2016 in Woonzorgvoorzieningen '
Lees ook