Politie Gelderland-Midden

Ede, Politie zoekt getuige van betasten kind
Publicatiedatum: 10-03-2003

Wie is de vrouw die op vrijdag 28 februari rond 18.15 uur heeft gesproken met de moeder van een 6-jarig meisje? Het kind speelde op dat moment op de Stadspoort buiten, toen zij door een voorbij fietsende man onzedelijk werd betast. De man fietste door richting de nabij gelegen Albert Heijn vestiging.

Van de voorbij fietsende man is maar weinig bekend. Hij zou 1.70 meter lang zijn, kort blond of zelfs helemaal geen haar hebben. Hij moet een normaal postuur hebben. De man heeft geen snor. Bij enkele getuigen is het opgevallen dat hij een flesje bier of een blikje in zijn hand hield.

Getuige
Van de getuige is bekend dat zij tussen de 20 en 25 jaar oud moet zijn. Zij heeft na het incident met de moeder van het meisje gesproken. Zij vertelde dat er meerdere getuigen van het incident geweest moeten zijn. Ook hen roept de politie op zich te melden. Wellicht beschikt een van hen over informatie die kan leiden tot de identiteit van de verdachte. Zij kunnen bellen met 0900 - 8844 (lokaal tarief).

Door de moeder van het meisje is aangifte gedaan. Het feit heeft het slachtoffer zodanig aangegrepen, dat zij begeleiding heeft gekregen van medewerkers van Bureau Slachtofferhulp.

voor nadere informatie:
Bureau Communicatie
politie Gelderland-Midden
district West-Veluwe Vallei; Harry Munniksma
0318 - 688221

---

Deel: ' Ede, Politie zoekt getuige van betasten kind '
Lees ook