EDGE entertainment presenteert theaterstuk "Lastig!"

Het leven kent geen happy end, Lastig

HOORN, 20060328 -- Een eigentijds verhaal dat de chaoswereld van de jongeren omschrijft. Drank, drugs, seks en de problemen er omheen. Problemen die je in het dagelijkse leven tegen komt. Liefdesproblemen, onbetrouwbaarheden, one-night stands en de gevolgen daarvan. Het is een harde wereld maar de realiteit. Het stuk wordt op een komische manier gebracht maar wel zodanig dat je weet wat er allemaal in de jongeren omgaat. Kortom: genoeg om een uur in spanning en vreugde te kijken naar een prachtig stuk.


Lastig!, een toneelstuk geschreven naar de ideen van jongeren. Uitgevoerd door jongeren voor iedereen die zin heeft om te kijken naar een vernieuwend, uitdagend en verrassend stuk. Het stuk is te zien in Hoorn, Wormer, Alkmaar, Amsterdam en Arnhem.

Lastig! komt voort uit een project van EDGE entertainment in samenwerking met Stichting Netwerk afdeling Manifesto te Hoorn. Stichting Netwerk organiseert activiteiten die gericht zijn op ontmoeting, opvang, educatie en creativiteit, gericht op alle bewoners van Hoorn, met extra aandacht voor groepen die dit nodig hebben. Manifesto is onderdeel van Stichting Netwerk en richt zich met name op jongeren. Aangezien Manifesto ht pop/ cultuurcentrum van Hoorn is, is het voor EDGE entertainment interessant om met hen samen te werken.

EDGE entertainment heeft alvorens deze productie te starten een onderzoek gehouden onder 450 jongeren en gevraagd naar hun mening en ideen over culturele initiatieven in de regio. Hieruit is gebleken dat de deze goed zijn, maar dat er voor de uitvoering en vormgeving van een project te weinig naar de jongeren zelf wordt geluisterd. EDGE entertainment pakt dit op een andere manier aan. De jongeren geven zelf vorm aan het theaterstuk, maar worden daarbij ondersteunt door een team.

De premire vindt plaats op woensdag 10 mei in Manifesto. De kaartjes voor deze dag kosten 10,- en met korting is dat 9,-. Deze zijn te bestellen via www.manifesto-hoorn.nl of via 0229-249839.
Voor de volledige speel- en prijslijst, kunt u terecht op www.EDGE-entertainment.nl. U kunt ook contact opnemen met Genic 06-23445888.

Deel: ' EDGE entertainment presenteert theaterstuk 'Lastig!' '
Lees ook