Ingezonden persbericht

WIJNINFO.NL NIEUWS

Editie Wein 2001/2002 is uit

Persbericht 23 juli 2001

Vandaag verschijnt de editie 2001/2002 van Wein, een uitgave van het Informatiebureau voor Duitse Wijn. De nieuwe uitgave is bedoeld om de consument te informeren over actuele trends en bijzonderheden van Duitse Wijnen.

In de nieuwe editie staan de recente ontwikkelingen omtrend Duitse Wijnen centraal, zoals de nieuwe benamingen Classic en Selection en de Wein Speciaalzaken, 21 winkels in Nederland die gespecialiseerd zijn in Duitse topwijnen. Verder wordt er geschreven over de verschillende wijnbouwgebieden, druivensoorten, biologische wijnbouw en nog veel meer. Tot slot beschrijft wijnjournaliste Lucette M. Faber de combineermogelijkheid van een goede Auslese met een paddestoelen risotto of kalfspicata.

Importeurs, slijterijen en overige geïnteresseerden kunnen via het Informatiebureau voor Duitse Wijn extra exemplaren opvragen voor hun relaties. Consumenten kunnen ook direct via

e-mail of telefoon een exemplaar opvragen bij het Informatiebureau voor Duitse Wijn. Wein is het hele jaar gratis te verkrijgen.

Voor meer info:
Informatiebureau voor Duitse Wijnen,
Mariëlle Bevers of Anna Cijsouw,
tel. 071-5602040 en e-mail: info@duitsewijn.nl


--
Dit is een bericht van de Wijninfo.nl mailservice
Kijk voor aan- en afmelden op https://www.wijninfo.nl/

Deel: ' Editie Wein 2001/2002 is uit '
Lees ook