Edward van Cuilenborg maakt voetbal docusoap voor RTV 9


NIEUWEGEIN, 20090812 -- Voormalig NOS- en SBS6-sportpresentator Edward van Cuilenborg gaat een mini docusoap maken voor de streekzender RTV 9 . Een seizoen lang volgt hij als cameraman, interviewer en presentator de F1 van voetbalclub JSV/Nieuwegein.

Deze voetballertjes promoveerden afgelopen seizoen naar de F1 na een succesvol seizoen als F7 in 2008/2009. Voor het eerst in de clubgeschiedenis won dit team zelfs de districtsbeker. En dat met alleen maar eerstejaars spelers.
Van Cuilenborg maakte eerder een korte reportage van het team voor de ouders, RTV 9 zond daar een verkorte versie van uit.

De belevenissen van Pjotr, Robin, Thijs, Jesse, Liam, Alex, Ricky, Kenyi, Tim en Stefan zijn vanaf zaterdag 5 september aanstaande, ieder eerste weekend van de maand te volgen bij RTV 9. Alle afleveringen komen ook op You Tube te staan op het kanaal RTV9NL.

Van Cuilenborg, tegenwoordig sportverslaggever bij Eurosport, monteert de items zelf. Voor de eerste twee afleveringen staan er direct grote verrassingen op het programma; voor de F1 en de kijker!
De F1 serie bij RTV 9 heet "JSV F1, een superteam. Wat er ook gebeurt"
en is op zaterdag en zondag na 12.00 uur te zien op ieder heel uur na Wat een Week!

RTV9 is de lokale omroep van Lopik, IJsselstein en Nieuwegein en zendt dagelijks radio- en televisieprogramma's uit met lokaal nieuws.

RTV9


Deel: ' Edward van Cuilenborg maakt voetbal docusoap voor RTV 9 '
Lees ook