LBDC

Een avond gewijd aan breedband infrastructuur en technologieën

FTTH infrastructuurbedrijf LBDC International organiseert het 'Europees Last-mile & Breedband Debat'

Rotterdam - Op dinsdagavond 21 mei 2002 wordt in het Bibliotheektheater Rotterdam het 'Europees Last-mile & Breedband infrastructuur Debat' gehouden met als hoofdthema de digitale vooruitgang en infrastructurele ontwikkelingen in Europa in het algemeen en Nederland in het bijzonder. De aandacht wordt gevestigd op breedband technologieën en infrastructuren zoals KabelTV, xDSL, Digitenne en Fiber-To-The-Home (FTTH). Aan het begin van de avond zullen diverse directieleden van LBDC International beurtelings de FTTH en LaserFTTH plannen bekendmaken voor Nederland en de rest van Europa. LBDC International ziet het debat als een vuurproef door zelfs de concurrentie uit te nodigen voor het bijwonen en deelnemen aan het debat. Tijdens het debat zullen vele internationale technologie en service partners van LBDC International aanwezig zijn.

Breedbandinfrastructurele ontwikkelingen

Met de introductie van Digitenne wordt een nieuwe stap gezet in het digitaliseren van de Nederlandse Radio en TV zender industrie. De directie van LBDC International, een Multiple System Operator, gespecialiseerd in FTTH infrastructuur en pioniers in FTTH gerelateerde businessmodellen, vindt Digitenne echter een overbodige ontwikkeling gezien de breedbandbeperkingen van de Digitale Straalverbinding Radiofrequentie technologie. Ook de kabelTV netwerken en telefoonlijnen zullen niet bestand zijn tegen de breedbandbehoefte van de consument. In tegenstelling tot de huidige transmissiesystemen kunnen Glasvezelverbindingen tot aan het huis wel degelijk in de groeiende en vooral toekomstige behoefte van de thuisconsument voorzien, met snelheden van 10 Mbps of 100 Mbps en zelfs 1 Gbps. LBDC International's HomeBroadband FTTH infrastructuur

LBDC International is een Multiple System Operator, een bedrijf dat de doorgifte van TV en Radio zenders en goedkope telefonie diensten zal zorgen. De Internet diensten zullen worden aangeboden met een symmetrische snelheid van 10 Mbps. LBDC International is een nieuw generatie 'breedband' glasvezelkabel- en communicatiebedrijf dat als doelstelling heeft een revolutie te ontketenen in de kabel-TV, Internet en communicatie industrieën door FTTH en LaserFTTH infrastructuur aan te leggen in bepaalde regio's, steden of wijken, hetgeen moet resulteren in een nationaal en daarna internationaal gekoppelde FTTH of LaserFTTH netwerk. Het FTTH concept is gebaseerd op infrastructuren die in het geheel, van 'eind-tot-eind', van glasvezelkabels zijn gebouwd. LaserFTTH is daarentegen gebaseerd op deels glasvezelkabels en deels of zelfs geheel draadloze RF spectrum licentievrije infrastructuren van onzichtbare, licentievrije laserstraalverbindingen.

Deel: ' Een avond gewijd aan breedband infrastructuur en technologieën '
Lees ook