Persbericht

'Een nieuwe lente, een nieuwe bank: Fortis Bank'

'Giant bossen' tulpen langs snelweg, honderdduizenden tulpen uitgedeeld

UTRECHT, 21 maart - Als slaperige forenzen het nog niet doorhadden, dan was de verschijning langs een aantal snelwegen voor hen dé eye-opener: vandaag is niet alleen de lente begonnen, maar is ook een nieuwe bank ontstaan. De introductie van de nieuwe Fortis Bank is ludiek en fleurig ingeluid door een aantal zeven meter hoge tulpenbossen langs verkeersaders in de Randstad.

De 'Giant Bossen' zijn een visueel cadeautje van Fortis Bank, dat later vandaag honderdduizenden tulpen uitdeelt bij winkelcentra, (metro)stations, NS-stations en bij een groot aantal bankkantoren op A-locaties.

Nieuwe lente, nieuwe bank
De datum 21 maart staat voor het begin van de lente en is synoniem voor het ontluiken van nieuw leven. Fortis Bank, waarin VSB Bank, Generale Bank en MeesPierson samengaan, doet juist op deze dag van zich spreken onder het introductiethema 'Een nieuwe lente, een nieuwe bank'. Fortis Bank wil met een aantal acties heel Nederland informeren over de naamswijziging en tegelijk de naamsbekendheid onder het algemene publiek bevorderen.
'Levende billboards'
De meest in het oog lopende publieksactie -buiten de 'Giant Bossen' langs snelwegen- zijn de tulpenacties met de 'levende billboards' van Fortis Bank: klassieke billboards die tot bloemenstal zijn omgebouwd. Deze week is een tiental promotieteams op pad om ter gelegenheid van de introductie van Fortis Bank bijna 200.000 tulpen uit te delen.
Internet
De introductie van Fortis Bank is tevens aanleiding geweest tot de ontwikkeling van een videogame die op Internet gespeeld kan worden. Voor het lentespel wordt met banners en buttons aandacht gevraagd op een aantal veelbezochte sites, zoals die van De Telegraaf en Ilse. Het spel kan ook worden gedownload en doorgestuurd naar andere internetters.
EINDE BERICHT.

NOOT VOOR DE REDACTIE:

Mocht u voor uw dagblad de 'Giant Bossen' tulpen willen vastleggen, dan vindt u deze op de volgende twee plaatsen: A1 Muiden vanaf 8.30 uur en A2 Everdingen vanaf 11.00 uur.

Voor foto's van 'levende billboards' treft u hierbij een programma aan.

Mocht u prijs stellen op toezending van een foto, dan kunt u bellen met Carina van der Kloet, Brüggenwirth, Maas en Boswinkel, tel nr. 020 - 487 8181.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Erik Klinge, Fortis Bank tel nr. 030 - 257 7612.

'LEVENDE BILLBOARDS'


· Rotterdam 6:00 - 16:00 uur

· Toevoerswegen Centraal station (Stationsplein, Blaak e.o.)
· Fortis-filiaal Blaak 555 (tevens uitdelen aan Fortispersoneel)
· Stadscentrum Beursplein


· Amsterdam/Amstelveen 10:00 - 19:00 uur

· Fortisfiliaal Prof. Bavincklaan 1 Amstelveen (tevens uitdelen Fortispersoneel)
· Fortisfiliaal Singel 548 Amsterdam

· Stadscentrum: Muntplein

· Toevoerswegen Centraal Station A'dam


· Utrecht 6:30 - 16:30 uur

· Toevoerswegen Centraal Station (Catharijnesingel, bij bushaltes)
· Fortis-filiaal St. Jacobstraat 8

· Stadscentrum Steenweg


· Den Haag 6:15 - 17:15 uur

· Toevoerswegen Centraal Station (Kon. Julianaplein of Pr W. Alexanderweg)
· Fortisfiliaal Dierenselaan 25

· Fortisfiliaal Leyweg 7 - 15

· Stadscentrum: Zuiderpark e.o.


· Leiden 9:15 - 19:15 uur

· Fortisfiliaal Doezatraat 35 - 37

· Fortisfiliaal Oude Rijn 56

· Stadscentrum Haarlemmerstaat

· Toevoerswegen Centraal Station (Stationsplein)
Aangezien de 'levende billboards' bewegen, kunt u voor exacte locatie en tijdstip contact opnemen met Carina van der Kloet, Brüggenwirth, Maas en Boswinkel, 020 - 487 8181.

Deel: ' Een nieuwe lente, een nieuwe bank Fortis Bank '
Lees ook